reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc
dzis mam dzien zalatany
mlodego zaprowadze do przedszkola do biedry musze zajsc a pozniej do kosmetyczki na paznokcie;-)
my wczoraj w koncu aparat cyfrowy zakupilismy;-)
mlodemu tez prezent kupiloismy jeszcze tylko jakies slodycze i bedzie gralo;-)
ja jutro robie bigos i pierozki z kapusta i grzybami.pomroze i bede miala a bigos do sloikow daje..
z ciast robie sernik karmelowiec jablecznik i makowiec.ten osttani tez zamroze se i bede miala na pozniej;-)schab tez upieke..do tego salatka krokiety na dwa sposoby i to chyba tyle...
tylko niewiem jak to mam w czasie zrobic bo przeciez do pracy ale mysle ze dam rade;-)
poki co niewiem jeszcze czy wigilia u mamy czy u nas..tak czy siak kazda robi to co zawsze ;-)

no heloł.
kawka cudowna. tak mi łeb napitała, ze szok.
dzisisja jak Hesia pojdzie spac, to dziadzius bedzie w domu a ja z Guciem jade do gorzo po jakies zakupki, mleko dl amalego, pieluchy,
może uda się wskoczyc do blond, bo chce bransoletke.

spałam nieco gorzej niz wczoraj, ale tez niezle. 5 godzin, karmienie, 3 i karmienie...

tez bedzie zalatany dzien.

musze pamiętać o przyprawie korzennej, bo zamiarkuje robic pierniczki.

Hej
A ja nie wiem jeszcze co bede robic na pewno karp, mintaj, ryba po grecku, jakies sałatki, bigos, krokiety, pierożki i jeszcze sie zobaczy a z placków do brzoskwiniowiec i chyba nic wiecej bo dzis pierniki bede robic, a w pierwszy dzien swiat idziemy do mojej mamy wiec nie bedzie miał kto u nas jesc ciasta.
Dziś nudny dzień, jutro szkoła, 2 egzaminy jakoś muszę coś przeczytać ale mi się nie chce ... byle do stycznia.

my karpia nie robimy zazwyczaj morszczuk ale ja w tym roku kupie dorsza u nas maja swierzego i bedzie git
salatke pewnie jedna gyrosa
jak ja sie ciesze ze juz dawno studia skonczylam:-D

cześć
Ja się jutro zabieram chyba za bigosik. Kurcze ciężka noc za mną, znów mnie biegunka dopadła a już 2 dni spokoju było:wściekła/y: już 2 smecty wypiłam....Pawełek też się obudził przed 1 w nocy i tak do 2.10 walczył by zasnąć, spać nie chciał a ja czuwałam przy nim. Dzisiaj poleżałam do 8.30 aż co zwykle już ubrana łażę.

reklama
megi wspolczuje
ciacho mowisz ze duzo?my to wszystko lubimy a jeszcze mamie daje po trochu z kazdego to czy ja wiem czy duzo;-)ale pozniej 3 dni nie musze stac przy garach haha;-)
kochana nie wysle zdjecia bo brzydko mi wychodzi nie widac efektu
mam fioletowy zel plus na calosci brokat fioletowy a na jednym niebieski bardzo ladny;-)zadowolona jestem;-)
wypije ciepla herbatke i zmykam do pracy
do milego

Do góry