reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
owca to ja wole te twoje +2:-D ja herbate pije:-D
future w niemczech tez sa leki darmo dla dzieci o ile sie nie myle do 4 lat czy jakos tak

ciacho tu lekarstwa dla dzieci sa darmowe do lat 12 :tak:

dorosli placa normalnie ale jest tez taki limit na rok nie wiem ile dokladnie ze jak sie go przekroczy to dostaje sie wlasnie taka karte i wtedy masz leki darmowe :tak:
Moja mama np.duzo tutaj na leki wydawala, byla 2 razy w szpitalu i wlasnie ten limit przekroczyla i dostala taka karte i ma do konca roku wszystkie leki za free...wiec nawet jak ja chcialam jakies przeciwbolowe to dentysta czy rodzinny mamie przepisywal i ona brala z apteki za friko dla mnie ;-)

PR wspolczuje to kupa kasy...

Zuzia w domu wirus minął ale kaszel ma i i wchodzi pomału na oskrzela, ma mieć inhalacje i brać leki które dziś wykupiłam, też poszło 67zł w aptece za 4 sztuki lekarstw:dry: Dobrze mają w tych Niemczech i gdzie tam jeszcze.

Megi to zdrowka dla malej..oby malego nie zarazila...
a wy na swieta w domu czy jedziecie do rodzinki??

ciacho jak tam domek schowalas ?? :-D dach jest caly ?:-p

ciasteczko dzięki oby jej szybko minęło co by mały nie złapał.
owca Zostajemy w M-czu, nie chcemy kolejnych świąt u rodziców, całe życie z nimi, teraz mamy ochotę sami wigilię przygotować. W święta może ktoś ze znajomych wleci a w Sylwestra też w domku, pochwalę się że mycha z rodzinką do nas wpada więc wspólnie się pobawimy:tak:

owca a nie schowalam stoi na lawie w salonie:-D dach caly ale mloda to by go chetnie podjadla
megi jak sie nie obraza to pewnie ze w domu, to super bedziecie miec wesolo w sylwestra

Megi no mozna w domku spedziec we czworke czemu nie, nie zawsze z rodzicami trzeba ;-)
Fajnie ze z Mycha pobalujecie zawsze to razniej :-) to chyba bedzie impreza z noclegiem co ? ;-)
chyba ze panowie nie beda pic...w co watpie ;-)

ciacho to dobrze ze stoji jeszcze ;-);-)

reklama
Do góry