reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień dobry. Mały nam też przespał dziś całą noc bez żadnego mruczenia:tak: zasnął po 19 już i tak o 6.25 się obudził.
Zuzia dziś wychodzi ze szpitala całe szczęście. Nic się nie działo, wygląda na to że przeszło świństwo tylko w domu mamy jej inhalacje robić co by kaszel minął bo kaszle dość mocno a tak nic poza tym:tak:
To sie Pawełek ucieszy, mały ale widać że tęskni bo wciąż paluszkiem pokazuje na jej zdjęcie i wskazuje jej pokój, dziecko głupie nie jest a nie widział jej w sumie dziś 4 dzień

reklama
Megi- super ze Zuzia wychodzi do domku. A Pawełek na pewno za nia teskni. Moj Jasiek tez jak Amelka jest w przedszkolu to chodzi i jej szuka bo mu sie nudzi samemu

My po kontroli- Jasiek jeszcze ma brac do piatku antybiotyk a Amelka dostała Difergan i krople na katar jakies ziolowe (sobie tez zapodaje)...
Jutro chyba juz do przedszkola pojdzie bo ma pozwolenie

pr zdrowka dla dzieciakow, u was ciagnie sie to troche
my po obiedzie ja po basenie ale jestem wyjechana dzisiaj, oby w nastepnym tygodniu bylo lepiej

Hej..!!
wlasnie siadlam na dupe dopiero
dzieciaki odebrane , obiad zjedzony to zaraz trzeba kawke zrobic :tak:

Ciacho a no bialo u nas i sypie dalej od jakis 2 godz ale co z tego jak jest +2 st wiec ciagle chlapa...:tak:
mogloby troszke choc przymrozic zeby sie trzymalo..

Megi to fajnie ze mala dzis wraca do domu :-)..

PR zdrowka dla dzieciaczkow u was tez ciagle cos z tymi chorobami :blink:

Madziarena to widze ze atrakcje zapewniaja dziecia w przedszkolu to fajnie nie nudza sie :-)

u mnie jutro mloda ma wypad do teatru wiec nie maja lekcji ..:-)

w anglii dla dzieci leki byly za darmo. jesli się bylo legalnie zarejestrowanym, to byly za darmo, a dla dorosłych można było sobie kupić raz na pol roku taką karte za 20 funtów i wszystkie leki byly juz w tym zapłacone. ja mialam tą karte, bo ja miesięcznie płaciłam okolo 40-50Ł. i mi się opłacąło. a 20Ł to raptem 100zł. i mialam to na pol roku.
w Polsce średnio w miesiacu na swoje leki płacę 200zł. makabra.

owca to ja wole te twoje +2:-D ja herbate pije:-D
future w niemczech tez sa leki darmo dla dzieci o ile sie nie myle do 4 lat czy jakos tak

reklama
Do góry