reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
mati dzięki;-)
ciacho pytałaś jak Zuzia ogólnie otóż całkiem dobrze. dziś humorek ma śmieje, żartuje sobie, nie widać że chora. Kroplówke dostała jak teraz u niej byłam. Nie wypuścili jej jednak z tego względu że raz w nocy zwróciła ale pani mówiła że ona nie chce tam być że chce do domu, no trudno, jakoś z moim sie wymieniamy, ganiamy do niej. Teraz jest m u niej znów ja dopiero wróciłam nie dawno. Posiedzi aż spać nie pójdzie. Już nie ma sensu na noc zostawać skoro 2 noce została to i tę jedną jeszcze zostanie, panie tam często do niej zaglądają. Już nie jest taka malutka. Modlę się żeby nocka była ok. Obiadek zjadła cały prócz zupy bo jakaś była jałowa...ma dużo pić to będzie dobrze. Oby jutro wyszła bo mój już nie załatwi więcej wolnego a ja muszę z małym być.
006.jpg005.jpgA tutaj macie moją pysie dziś jej fotki zrobiłam:)

Ostatnia edycja:
wcale nie widac ze chora, oby jutro juz wyszla, moze jakiegos wirusa zalapala wazne ze lepiej sie czuje
wiesz zawsze mozesz ja wypisac a wlasne żądanie

ciacho domek bombowy hehe fajnie ci wyszedl, ciekawe czy dotrwa do swiat :-D:-p
megi fajne fotki, zuza jaka zadowolona w tym szpitalu hehe...oby jutro wyszla do domu...
Aniolek a co to za nudy u ciebie?? :cool2:

ja korytarz przemylam bo ciagle mokro,brudno wszystko sie w nosi z dworu wrr..
pelno drobnych kamyczkow z butow bo tu sypia kamyki zamiast soli i ciagle zamiatam korytarz bo pelno...

Uciekam na seriale :-)

reklama
Owieczka to razem zasiadamy do serialków :)
Dziś cały dzień w domu byłam z małym. Mojej mamy nie było i zamuliłam się trochę. Przyzwyczaiłam się, że mam do kogo się odezwać i jak jestem sama to mi źle :-D

Do góry