reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No właśnie jak się wyjdzie to też jest fajnie :-) Jak jest śnieg to tak się zimna nie czuje, a jak troszkę poszczypie w poliki to też dobrze :-D Uff dopiero do domku wróciliśmy, taaaaki spacer :-D

reklama
Hej.

U Nas po staremu, u dzieci skromny Mikołaj zawitał bo kasy brak :( może na święta uda się coś lepszego dać .... Masakra ledwo piszę Jasiek Mi palca w oko wsadził i łzawi Mi że szok :wściekła/y: nic nie widzę - szlag .....

dzień jakoś minął choć bywało lepiej ...

No a u Mnie też Mikołaja nie było bo bez kasy jest ...

Zmęczona dziś jestem...

hejka

moje szaleją, ja dostałam czekoladę.

Ślizgo jechałam po lesie 30 na godzinę. Odechciewa mi się jeździć tym autem w taką pogodę.

Hej. A ja byłam grzeczna ;-) bo dostałam Rafaello na spółę z mamą -od brata i od mamy czekoladę..
Kubcio dostał jakąs maskotkę i skarpetki pierdółki jakieś, ale cieszył się.
Najbardziej przypadła mu do gustu papierowa metka od tego pluszaka, którą częściowo zjadł zanim się zorientowałam:baffled:

hello
a do mnie mikolaj nie przyszedl:sorry2:no coz chyba przywyklam
dawidos dostal 3 paczki jedna od nas druga z przedszkola a trzecia odemnie z pracy rany jak on sie cieszyl:-D
ps.juz lepiej

reklama
Do góry