reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ale pustki ja pierdziu:szok:
Piwko piję z mężulkiem, Pawcio śpi tylko Zuzia jeszcze u siebie bajeczki ogląda. Zadowolona wróciła z teatru że ho ho. Buty wyczyściła, mąż nagrał dzieciaki, zobaczymy jaka reakcja rano będzie:-)

reklama
Witam sie pierwsza dzis ;-)
u nas dzis bialo , mamy pierwszy snieg w tym roku hehe ale zimno jak diabli.
bylam z psem chyba mu sie podobalo, bo wachal ten snieg jak glupi a potem biegal w kolko siebie jak torpeda haha mialam ubaw :-D
Dzis mam wolne i za troche wybieram soe do sklepu z zabawkami w poszukiwaniu czegos dla mlodej bo to juz najwyzszy czas...bo potem dzieciaki maja wolne i bedzie problem z zapakowaniem i kupieniem przy nich :tak: ale nie wiem czy cos znajde...hmm..

A jak tam u was byl mikolaj dzis ?? czy niegrzeczne bylyscie??...:-D

Ostatnia edycja:
dzien dobry
owca u nas tez bialo i zimno chyba z -6 jest:baffled:a ponoc maja byc jeszcze wieksze mrozy,
jak masz okazje to lec i szukaj a noz cos uda ci sie kupic:tak:
mloda idzie dzisiaj do teatru a do mnie to mikolaj nie przyszedl chyba bylam niegrzeczna:-D:-D:-D

ja sie ciesze, ze chociaz lekki mrozik, niz plucha i plus 2 stopnie. bo przynajmniej choróbska przy mrozie nie latają i dzieci mam zdrowe.
ja zaraz na spacer wybywam. u nas tez sniegu troszke, ale malo. wole wiecej, tak na sanki ;)

Mikołaj o mnie zapomnial. dzisiaj sie mnie pytał, czy coś mi przyniósł, a ja mowie, ze tak... rok temu ;0)))

Ja już na tajnym opisałam poranek i nocke.
ciasteczko moja u was wczoraj w teatrze była coś o Jacku i placku opowiadała:-D Ze Mikołaj tam był, dał im po wafelku Grześki, że 2 smoki występowały i takie tam..podobało jej się:tak: A o mrozach też słyszałam, gdzieś mi się nawet ostatnio rzuciło w oczy jakieś pisemko, że niby naukowcy uważają że w styczniu, lutym mają do PL zawitać syberyjskie mrozy:szok: aż tak to ja nie chcę, dla mnie mrozek może być do -10 max i tak jestem zmarzluch:tak:
owca udanych poszukiwań;-)

reklama
a u nas sypie jak nie wiem.
mala zasypia, maly spi w wozku na werandzie. ale zaraz go biore do domu niech spi w domu, bo tam juz moze się wychłodzic.

do Helenki przyszedł wlasnie drugi mikolaj od babci. Dziadek przywiozl babcie, a babci a mikołaja. ;)

Do góry