reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć Laski!

Dziś Ja mam ten zaszczyt napisać jako pierwsza? :-p

Mąż już w pracy, dzeiciaczki jeszcze śpią - w tym tyg siostra przychodzi do Nas bo jej Mąż ma nocki i jak przyjeżdża rano to przy takiej gromadce za nic w świecie by się nie wyspał :no: dlatego będą siedzieć u nas :)

Tak w ogóle to wiecie co jakoś w tym tyg brak Mi powera, jakaś rozdrażniona chodzę, coś Mnie w "środku męczy" jakiś taki niepokój czuję itp. .... :baffled: nie wiem co to kurcze no ...
Niby humor ogólnie dopisuje, ale coś jest nie halo ... :-(

No tak w ogóle weszłam na neta, musiałam coś sprawdzić to se pomyślałam że zerknę tak z rańca do Was bo później to pewnie wieczorkiem albo i wcale nie zerknę bo to różnie z czasem bywa .... :dry:

No dziś już środa, jutro może M też wolne będzie miał więc jakoś to zleci, już się doczekać nie mogę aż same kursy się zaczną, te zajęcia z doradcą zawodowym nie są złe, ale wczoraj trochę się zanudziłam i ziewałam tak jak nie wiem :-p niby też wykonujemy jakieś zadania, pojedynczo bądź w grupie ale jakoś nudniej Mi jest niż z Panią Psycholog było, no ale zobaczymy jak dalej będzie oby do poniedziałku a od wtorku kurs komputerowy ... :tak::tak:

Chyba troszkę posmęciłam, i ponarzekałam i może zanudziłam ale co tam raz nie zawsze :-p bynajmniej teraz w porównaniu do kiedyś to i tak mało jakoś narzekam i smęce haha :-p:-p:-p

MIŁEGO DNIA KOCHANE I BUZIULKI!!!! :*:*:* ;-):-)

reklama
dzien dobry
mycha wazne ze do ludzi wyszlas to sie liczy:tak::-)
ludzie nie nawidze takiej pogody albo niech pada cokolowiek albo w ogole a to sie zdecydowac nie moze:-D:-D

hej. no maly znow mial wieczorem bole brzuszka, ale ładnie pospał. tylko, ze Hesiek się obudził i koniec spania.
no trudno. u nas sypie. a ja chyba pakuje zaraz maluchy i jade po mame, bo dzis ma malo lekcji i chce tu byc. ale czekam na jej znak ;)
kawa wypita, ide się bawic ;)

u nas zacza padac snieg:baffled:
sliska jezdna jest, na pasach jak przechodzilam tak ladnie mi noga pojechala dobrze ze nic nie jechalo

ja nie jade po mame, rozchorowala się, a ona tez nie ma lekarza. mowi, ze pojdzie gdzies po przychodniach a jak nikt nie bedzie chcial przyjac czy zapisac jej, to powie, ze chce prywatnie. no masakra. zawsze cos się przytrafic musi.

Halo
Mój synuś dziś po 7 sie obudził a nie jak co dzień 6 lub przed:tak: Zuzia dziś o 10 jechała do GW do teatru, powrót na 14 mają niby, fajnie mi kiwała z autobusu, frajde miała bo ona chyba raz w życiu jechała tak zwykle ciągle autem:-D No i wstała dziś podziębiona, kaszelek jakiś mokry ma, kupiłam jej flegaminę. Małego miałam u sąsiadki to zaraz też zakupki małe i dzieciakom po drobiazgu kupiłam na Mikołaja na jutro, młodemu autko, Zuzi lalkę syrenkę i karty piotrusia i jakiegoś mikołajka, wszystko w textil za grosze:tak: a co tam! Na gwiazdkę będą mieć prezent wspólny i coś tam mama mi wspominala że coś wyślą. Jeszcze od dziadka- męża ojca przyszły bajeczki dziś do czytania "Na straganie..." i inne i bajki Koziołek matołek:-) także starczy.
Na obiad mam swojskie pierogi tylko mojemu kupiłam z serem bo on takie woli a ja mam ruskie.

megi to tez troche dostana tych prezencikow:tak:
my zrobilismy 2 lata temu wspolny prezent dla dzieciakow i to byl ostatni raz
my dzisiaj krupnik na obiad, taka pogoda ze tylko w domu siedziec:tak:

reklama
Do góry