reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
future nie marudz:-p:-D bo kto wie moze antek bedzie wczesnie wstawal rano a tak bedziesz miala juz wprawe;-):-D
u nas starsza juz powedrowala a mloda ma pozniej szkole wiec jeszcze ranek spokojny byl jutro sie zacznie

reklama
Dobry:) Dziś nawet się wyspałam, wstaliśmy tylko na mleczko o 1.30 bo wczesnym wieczorkiem jadł więc się wybudził ale i tak pobutke zrobił 5.50
Śmigamy zaraz do textil market i pepko trzeba Zuźkę obkupić a tatko na 12 ją zaprowadzi:-)

hello !!
Dziś 2 dzień - wczoraj troszkę płakała ale nie długo, zobaczymy jak dzisiaj. Pojechałam do ZG i kupiłam sobie garsonkę na wesele - spódnica, marynarka i koszula - ciuszek sie zawsze przyda a była promocja ;)
Future ja też kocham spać !!!

witam zle sie czujaca i nie wyspana. Jasiek ma goraczke wczoraj jak wrocilam z pracy 38,5 a w nocy 39,2;/ ja tez 37,9....w nocy mi sie co chwile budzil i wyl niemilosiernie biedaczek moja. Nie wiem czy gardlo a moze zeby? ale zostay tylko kly na dole ale ich nie widac wiec obstawiam gardlo. Na 15.30 jedziemy do lekarza. A ja musze pracowac bez enerii i z zamykajacymi sie oczami:shocked2:

kur mać. moja spadła ze schodów na dwór i se rozcharatała nos.
poszła za mną. a ja poszlam tylko do kuchni letniej po warzywa. ja pierrrrrr

nos caly zjechany, krew sie lała. ale cąłe szczescie nie złamany. i zęby też są....

reklama
Hej wszystkim.

macie textil w m-czu?

kur mać. moja spadła ze schodów na dwór i se rozcharatała nos.
poszła za mną. a ja poszlam tylko do kuchni letniej po warzywa. ja pierrrrrr

nos caly zjechany, krew sie lała. ale cąłe szczescie nie złamany. i zęby też są....

Future a no jest w M-czu textil, a i współczuję obdartego noska Heśki. Nasz Wojtek też niedawno spadł z bodajże 3 schodów u Mojej siostry na podwórku, na rogu schodów stoi drewniana donica dużo nie brakowało aby trafił na róg tej donicy i by było po oku :no: ale miał szczęście w nieszczęściu i obdarte mocno miał pod okiem w sumie cały policzek, nawet na zdjeciu widać jak dodałam ostatnio w galerii jak się kąpał z Jaśkiem. Ale już prawie całkiem zeszło :tak:

A co braku kasy no to My też cały czas poddenerwowani chodzimy :wściekła/y: :-( no i co jakiś czas mamy wymianę zdań i potem nie gadamy ze sobą jakiś czas, ach brak słów ... :-(

U Mnie dziś brak weny, miłego dnia dla Was.

Do góry