reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia seteczka dla Ciebie ;)

ej jak rano bylo zimno, i mgła, ja wstałam hesi dać mleczko, i zaległam jeszcze. i ona tez. a wstałyśmy i piękne słoneczko i cieplutko....

a moj menzu dzis z kierownikiem okna zaznaczają jupi.........

reklama
moj maly juz spi..
padl tak jak myslalam chyba z 10km przejechalismy a on na swoim rowerku:tak:
future jeszcze troche i wy bedziecie tam mieszkac:-D
a wlasnie kroma jak tam przeprowadzka?
megi widze ze trudny czas macie ale pociesze cie ze i tu minie trzeba byc cierpliwym....dobrze ze niepracujesz bo tak bys nawet nie odespala.....
ciacho jak tam dzionek?

Heloł.
My też już w domu, jakoś koło 17 zlądowaliśmy :tak: fajnie było, dotleniliśmy się i dzieci też ;-) i trochę oderwaliśmy się od tego całego "bałaganu" życiowego i problemów ... Byliśmy u Moich teściów na obiadku, wracaliśmy do domku to kalorie obiadkowe zrzuciliśmy hehe super było, Ja bym mogła tak co dzień ale Mój do auta przyzwyczajony i czasami ciężko go na rower wyciągną hehe ale jak jutro będzie w miarę ładna pogoda to też go wyciągnę już nie do teściów tylko na samą przejażdżkę :tak: :-) fajnie można się odstresować a i dzieci lepiej śpią bo już nie raz byliśmy na przejażdżce ale to z dobry tydzień a nawet i więcej temu, teraz Mu nie odpuszczę trzeba korzystać póki jako taka pogoda jeszcze jest :-):-) a tutaj jakie pustki, widać że weekend chyba że na tajnym przesiadujecie :-p ;-)

mycha my ogolnie bardzo rowerowi jestesmy jak mam wolne i jest pogoda to wsiadamy..
cos innego przynajmniej:tak:
ciacho widzialam kolczyki ladne:tak:

Witam z wieczorka...
my jednak poszlismy po obiadku na dzialke nie chcialo nam sie szwedac gdzies wiec tam poszlismy :tak:
Dzieciaki sie wylataly,potem moja mama i brat wpadli na kawke i dzien nam zlecial..
wrocilismy o 19 pokapalam dzieciaki i laba :tak:

Mam pomysla bo wymyslilam sobie na dzialce oczko wodne hehe i mam zonka bo zastanawiam sie czy robic czy nie..
czy warto..sama nie wiem bo troche kasy tez jednak trzeba wydac i jest troche roboty z tym i ogolnie zastanawiam sie czy nam ono potrzebne :-p:confused:..jak myslicie?? :-p

Marzenka to ci mlody szybko zasnal wow...moje bajke ogladaja jeszcze ale o 21 do wyra :tak:
Mycha to fajnie ze wycieczka udana zawsze to dzien zleci i nie mysli sie o problemach :tak:
a tescie pomagaja wam choc troche??..

Ciacho mowils ze lenilas sie hehe ale ciasteczka upieklas ;-)

Uciekam milego wieczorku i udanego poranku jutro w przedszkolach haha :-):-)
u nas jutro tez rozpoczecie ale bez zadnego apelu normalnie ida juz z plecakami i maja lekcje hehe dziwnie ale coz..:sorry2:

hello
ja tez wstalam zeby poranna kawe wypic przed wyjsciem..
jeszcze do tego brzuch mnie boli na okres.....juz powinnam dostac i tak se czekam.
owca no szybko ja sie tego spodziewalam bo tyle km co my zrobilismy to sama bylam zmeczona a on dzielny chlop i dal rade:tak:
ja zaprowadze mlodego i pojde do biedry pozniej ogarne dom poprasuje bo wczoraj dwa prania zrobilam:laugh2:po 12 bede go odbierac i od razu ciocia go zabierze do babci a ja do pracy pojde...boze teraz to juz wogule dni beda zapitalaly
owca oczko wodne fajna sprawa.mojego brat mial fajnie to wszystko wygladalo teraz zlikwidowal bo sama niewiem czemu:baffled:ale ja dla mnie warto..
my mamy te akwarium ale ciagle cos trzeba robic moj sie wkurza hehe a mnie to smieszy bo mu sie nie chce:-Di tez troche kasy poszlo..teraz zlikwidowalismy rosliny bo slimaki wychodzily no i grzalka nam pekla niewiadomo czemu:baffled:
maly w nocy wstal na siku akcje przy tym zrobil bo nie bylo jego autka zygzaka i chcial zebym poszukala..no chyba na glowe upadl..............no ale szybko zasnal:tak:tylko ze ja niedospana a jeszcze do pracy dzis..dobrze ze nie musze dzis stac na kasie:tak:
mam nadzieje ze wasze dzieciaki nie beda robily cyrkow w przedszkolu:tak:

reklama
Witam.
Widzę rowerowy weekend ja byłam w szkole w sobote i w niedziele - juz sie zaczęło :/
Wczoraj byliśmy na basenie z małą - ale szalała :)
Ja dziś pobudka o 5:30, 6:20 budziłam małą (gdzie ona wstaje zawsze ok 10-11) ubraną i usmiechniętą mężuś zawiózł do p-la. Ciekawe co tam się dzieje - ale mam nerwa ... o 11:00 idziemy już na pasowanie !! SZOK ale 8 wrzesnia sa dożynki to mala juz jako przedszkolak bedzie wystepowac. Trzymajcie kciuki, zeby bylo ok ...
Mycha ja tez kocham rower - ale moj zostal oddany do naprawy bpo cos z pedałem się stalo i ósemki w kołach. Lece prscowac bo mam audit i mase roboty a sama jestem paaa
p.s. Larvunia - 100 latek zdrówka i spełnienia marzeń !

Do góry