reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ja juz w domku i po zakupach
z dawidem nie bylo zadnego problemu..zobaczymy jak bedzie pozniej:tak:
poki co ciesze sie cisza i zajadam sniadanko
future to wczesnie wstalyscie jak na was;-)

hallo
gratulacje dla nowych przedszkolakow:)
a my wczoraj bylismy na Mironicach na rybkach. Ale fajnie tam plac zabaw dla dzieci trampolina stoliki grill i rybki polapac mozna;] podobalo mi sie;] i sie tak opalilam ze szok nawet nie wiem kiedy:) A i jeszcze musiala na poczatku byc nie mila niespodzianka. Koledze do piwa wlecialy 3 osy i je wypil;/ i jedna pod jezykiem go urzadlila. Musial jechac do szpitala na zastrzyk, na szczescie mocno nie zapuchl..

Witam ja tez juz sama dzieciaki oddelegowane i cisza...:-):-)

Marzenka to fajnie ze Dawid nie plakal ani nic..widac cieszy sie ze poszedl to fajowo :-):-) teraz tak dziwnie samej co ?

Madziarena nie stresuj sie kobito,krzywda jej sie tam nie dzieje napewno sie ladnie bedzie bawic :tak:

PR no to niezle z tymi osami wrr...wspolczuje bolu..a jak amelka w przedszkolu??

Ja jutro malemu musze wolne zrobic bo mamy na 14 wizyte do lekarza jakies badania przed szkola beda robic :tak:

Uciekam pranie znow sie konczy hehe i moze podlogi przelece ;-)

PR mojego tatę w tamtym roku nad morzem urypała w gardło. masakra. mama miala zawał prawie, ale dali tacie szybko wapno, i nie spuchlo mocno do przyjazdu karetki. cale szczescie. a jeden byl gosc, ktory tracheotomie chcial robic. masakra. dobrze, ze mnie tam nie bylo, bo bym pewnie tez miala zawal.

a moja mala się wscieka dziś o wszystko, ze korali nie moze sciągnąc, ze kredki pozbierałam i nie są rozrzucone, że spinki jej przypięłam. no szok, zwariuje chyba.
kiedy ta 18tka jej stuknie haha

owca a no dziwnie jakos tak samej w domu
ja wlasnie przetarlam podlogi jeszcze prasowanko mnie czeka
pr kurde to nie utopila sie wtym piwie!!!!dobrze ze tylko tak sie na tym skonczylo.....

Owca - juz sie nie martwe - ale tobie to sie łatwo mowi, a jak maly szedl sama mialaś pewnie stracha :p
Pr mnie kiedys użądliła własnie miałam w puszce ale ugryzła mnie w usta więc nie tak źle ...
Marzena to super, ze maly bez problemu, mam nadzieje, ze jak ja bede Amelke wozic tez tak bedzie.
Pr - Amelka to juz starszak - nie wypada płakać :))

reklama
Do góry