reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam i ja
u mnie sredno na jeza na dworze a do tego pada deszcz :tak:
akurat jak musze isc z buta do logopedy z mloda to pada wrr..

Madziarena to znowu cos..daj znac co z mezulkiem czy ma gips :cool:

owca czyli jednak pogoda byla laskawa;-) dobrze ze mlodego nie bedzie bolec:tak:
u mnie dziewczyny jakies przeziebienie zlapaly, mlodej juz przechodzi ale starsza ma katra i ja gardlo boli:confused:
rok temu bylo tak samo jak koniec wakacji to przeziebienie:dry:

Dobry dzień;)
Wstałam z bólem głowy, ibuprom obowiązkowo musiałam wziąć bo inaczej łeb by mi eksplodował chyba. Później robiłam porządki mąż zabrał dzieci na plac zabaw do parku więc miałam troszkę czasu. Okna pomyłam itp...teraz czyściutko. Pawełek od wczoraj płaczliwy, pcha paluszki do buzi, chyba zęby będą szły kolejne bo inaczej tego nie tłumaczę. No nic trzeba to przejść.
future ty znów cesarkę będziesz miała?? powód ten sam co wtedy z Helenką? bo nie przypominam sobie...
Idę zaraz jakąś kawkę strzelić z mężulkiem, młoda bawi się przed blokiem, Pawcio śpi na razie.

hej hej witam sie tutaj ale jestem zła - rozpisalam sie na zamknietym i co ?? komp mi sie zrestartował ;(( dzis juz nie mam nerwów a to - jutro sie odezwe ;( byeee

reklama
Do góry