reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam
Hej larvunia nie ma jak w domku ;-)

u nas dzis chlodno tak z rana jak wyszlam i mokro ale slonko sie przebija :tak:

A ja mam problem z ekspresem do kawy senseo , robi kawe i nagle sie wylacza musze na nowo zalaczyc i znow wode gotuje a nie powinno tak byc...w trakcie robienia 1 kawy 3 razy sie wylaczyl dzis cos nie halo jest...
czytalam na necie to pisza ze odkamienic trzeba juz to robilam kilka dni temu i dalej to samo..i wode za dlugo gotuje...nie wiem musze dalej poczytac miala ktoras taki problem moze??

Ostatnia edycja:
Hallo
U nas też słońce choć chmury też wiszą.
Owca ja nie pomogę, nie mam ekspresu do kawy:no:
Mój mężuś dzisiaj pojechał na grzybki no i żadnego niestety nie przywiózł, sucho, ani śladu grzybków:-( może we wrześniu spróbuje.
Dziewczyny może któraś wie jak długo podaje się syrop Flavamed dzieciom:confused: Ja podaję już równy tydzień i słyszę że jeszcze sporadycznie urwie mu się coś, zakaszle....Antybiotyk skończył wczoraj dawałam jak kazała dr 6 dni no ale z tym syropem to nie wiem teraz...No i czy po antybiotyku może być często kupka??? mój to chyba z 3-4 razy czasem zrobi na przemian raz luźna raz grubsza hmmm. Osłonowo dostaje acidolac baby w herbatce. Biedak tak odparzoną skórę ma w pachwinach przy jajkach że już nie wiem jak mam mu wyleczyć, kremów mam kilka rodzai, teraz to już pudruję tylko ale i tak wciąż się drapie, wpycha rączki, co się lekko wygoi ten coś tam naruszy i znów rana gotowa, nie mam sił. Tak jest już chyba z 3 tydzień.

Ostatnia edycja:
dziewczyny odwzwę sie wieczorem, lece zaraz po mlodego i na wydre musze sie wbic do lekarza dziś...
młoda coraz gorzej mi kaszle, caly tydzien kaszlala ale dzis juz sama siebie przechodzi... Fruciu też pokaszluje ale bardzo mało....

ciacho masz rqację, niby słonko...ale na dworze nie za ciepło. ja jestem w gorzo u mamy, trochę połaziłam z Hesią po placu zabaw, trochę po boisku, pograła z dziećmi w piłkę, powoziła lalki. fajnie tu na górczynie, na tym nowym boisku, bo co rano się matki i opiekunki schodzą z dziecmi i poł dnia można siedzieć z dziećmi.
Helenka się bawiła z takim Adasiem, i pozniej się jego mama pyta ile Helenka ma (dodam, ze o głowę większa, inieco "pulchniejsza", jakies 4-5 kilo). ja mowię, ze za 2 tygodnie 1,5 skończy. a ona się tak zdziwiła, aż brwi jej się uniosłu. aż mi się smiać zachciało, no ale często tak ludzie reagują. okazało się, że Adas ma 19 miesięcy :-D pwnie dlatego się zdziwiła.
nawet z dlaeka myslalam, ze to kroma siedziala z Arkiem, Ale jakis maly mi wyglądał jak na Arka (chociaż tez nie wiem jaki on duży, tyle co ze zdjęć)

megi - ja nie wiem, ja nie podawałam mojej nigdy żadnego z takich syropów. kiedys tylko drosetux jak miala kaszelek, a tak to po antybiotyku mialam dawac 2 dni flegamine. i moja jeszcze kaszlała, ale juz nie dawałam więcej. i przeszło.

Lavunia, a ja wczoraj do J mowilam, ale fajnie, że Wam dzieciaki przestały chorować...wykrakałam?

megi po antybiotyku nawet dorosli moga mniec, to taki efekt uboczny tych lekow, na syropie jest podane ile przecietnie sie podaje, mozesz mlodemu zmienic syrop na inny sama,
larvunia zdrowka dla dzieciakow
future no taka dziwna pogoda, lato jest do 22 wrzesnia ale dzisiaj tak jesieniowato:-D

my dzis mamy krupnik na obiadek i na jutro jeszcze bedzie:tak:
bylismy wbiedronce jak zwykle nabralam nieswiadomo tego ze potem bede musiala tachac do domu.....a mialam isc tylko po jogurty :-D
pozniej bylismy na stadionie matka se pobiegala a dawid za mna naginal:-D
no i plac zabaw jeszcze zaliczylismy:tak:

reklama
Hello
cos slabo dzis drukujecie :-p
ja bylam na ogrodzie,potem w kauflandzie a teraz zaczelam robic golabki ale takie te szybkie bez zawijania :tak:
sos zrobie jutro i beda na obiado :tak:
Mlody znow w przedsz mowil ze zab go bolal :confused: m ma jutro wizyte to zabierze go ze soba niech zobaczy babka co i jak ...mala dziurka chyba jest i jak cos zje to wtedy boli...

Larvunia jak dzieciaki ? co lekarz powiedzial ?

Marzenka to sie wymeczyliscie pewnie :tak: ja tez zawsze niby ide po 1-2 rzeczy do sklepu a wracam z pelna torba haha :-D

a madziarena gdzie sie ukrywa ? zapracowana ?:cool2:

U nas sie wypogodzilo i jest dosc cieplo :tak: nawet krotkie 3/4 spodnie zalozylam...:tak:

Do góry