reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho no niestety taka droga, sama nie mogłam w to uwierzyć i M dzwonił po dwóch sklepach., dlatego założą nam używkę, a auto już swoje lata ma, przez trzy lata jeździłam prawie bez awaryjnie, a od pół roku ciągle coś się dzieje.

Powiem Ci, że nam taki spacerek dobrez zrobił, my ciagle ze żlobka do domu tylko, potem ewentulnie jeszcze plac zabaw w pobliżu, a nawet jak idziemy na spacer to w okolicach górczynu. Teraz trochę połaziliśmy, młody sie zmęczył,ale dzielny był, ani raz nie nudził że nogi bolą.
W autobusie cieszył się, on tylko kilka razy jechał i za każdym razem to atrakcja:-)

reklama
aneteczka ja tez mam załamke. wlasnie moj pojechał z tatą odholować samochód znów pod dom, a jutro do gorzowa, bo ten mechanik nie ma komputera i nie znalazł co mu jest. no szlag jaśnisty. mowi najpierw ze cylinder nie działa jeden, pozniej że może katalizator, ale generalnie rozkręcił co mogl i nie znalazł usterki. no jestem załamana, bo w gorzowie do autoryzowanego mechanika citroena, ale tam koszą jak za zboże. same amortyzatory wymienialismy tam, to bylo 550zł. wiec ja mam załamke. kasy pojdzie w ciul pewnie.

future no czesci drogie dajcie spokoj przeciez to tylko kawal metalowej skorupy ale swoja droga jezdzic czyms trzeba jakby ktos mial kompa z programem do was to nie musielibyscie jechac do serwisu ale komp wykryje tylko usterke elektronicznie sterowana jezeli to cos mechanicznego nie pokaze wam:-(
u nas 500zl jeden amortyzator kosztuje:confused2:
laski a wy gdzie wcielo was?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pojechalam po zakupy :-D maly ruch wiec smignelam autem, ale w sklepie ludzi troche bylo:eek:
wieczorowe pustki:confused2:
future dzisiaj wszystko majatek kosztuje, zarcie coraz drozsze i cala reszta a szkoda gadac i sobie nerwy szarpac:confused2:

hejka

ja zaraz do pracy, dzieciaki już wstały. dwa tygodnie i się wyprowadzam, trzeba się pakować a nie mam czasu.

hej kroma - jak ja ci zazdraszczam.... my jeszcze w polu. dziś menżu fundamenty pod ścianki działowe wylewa. ale tylko w tej połowie co z cegły stoi, narazie tej drewnieanej nie ruszamy.

ja wstałan na siku i z dusznością. mega masakra. Myślałam, że dotrzymam do porodu bez chorobska. no zobaczymy, może się jeszcze uda.

no i dziś kończe 35 tydzień jupi jupi.......czyli zaczynam 36 ;)))

Hej
Ja już w pracy ...
Kroma super - cieszę się, że już blisko do przeprowadzki - nie ma to jak na swoim. Daj później fotki jak się urządziliście ;)
Future czyli juz pora - niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba :)
Ciacho taki spacerek dobrze robi - ja z małą wcaoraj od 16 do 20 na rowerze jeździłam po okolicy, i to na kawke do brata to pogaduchy u mamy potem siostra i tak czas zleciał.
Aneteczka a co za imię dla chłopca Ci się podoba ?
Ja wczoraj kupiłam w sklepie małej kurtkę na jesień - wzięłam troszkę większą co by na dłużej miała :)
Uciekam workować - SPAAAĆĆĆ ...

reklama
dzien dobry
zapowiada sie piekne dzien :-) madziarena milej pracy a co do spaceru to ja codziennie gdzies naginam na nogach:tak:
kroma najdziesz czas bedzie sie pakowac caly weekend a ile rzeczy wyrzucisz zawse tak jest
future to teraz juz rownia pochyla;-):-D

Do góry