reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mycha już ci kiedys mowilam, ze to wasze życie. i żyjcie tak, zeby wam bylo dobrze. a rodzice, jak to rodzice....najlepiej jak są daleko. MOj tez się ciągle wkurza na moich rodziców. Moja mama co prawda już zaraz wraca do siebie, bo zaczyna się szkola, ale bedzie mały (jeszcze nie zdecydowałam czy Gucio czy Atnoś) i wiem, ze bedzie pewnie przyjezdzala jak tylko bedzie mogla.

z kolei moj mąż chce, zeby teściowa przyjechała...hmmmmm ja nie bardzo.

PR - u nas chyba cos z silnikiem, tak się boję, bo silnikowe naprawy najdroższe. boje sie, ze kolo tysiaca może kosztowac. nosz cholera........on nawet chodził ostatnio trochę głośniej....wrrrrrrrr
a kasy ni ma.... dobrze, ze chociaz karta kredytowa haha:szok:

reklama
a ja kredytowej brak i bardzo dobrze. My mielismy jechac z moja am nad morze na kilka dni bo wujek od kolegi bedzie mial domek za darmo tylko tyle co jedzenie i paliwo i znow te auto ****.....nie pisane nam chyba nigdzie jechac i to nigdy w dodtaku pociachac sie mozna normalnie

hej

U mnie też coś z autem się dzieje:dry:chyba wspomaganie kierownicy mi poszło. Dziś jak młodego wiozłam to myślałam , że na pierwszym zakręcie nie wyrobie, bo tak ciężko mi się kręciło, potem to już na to brałam poprawkę. I niestety mogę dopiero w weekend auto oddać do przeglądu, bo muszę czymś jeździć do pracy:baffled:

marzenka- oj już niedługo przedszkole. Jak mojemu mówię, że pójdzie już niedługo to krzyczy że "nie chce, chyba że pani Jola ze mną pójdzie". Zobaczymy jak to bedzie, a musi być dobrze:rofl2:

aneteczka, jak masz elektryczne wspomaganie, to może tylko bezpiecznik. ja tak mialam zimą. a jeśli masz mechaniczne, to płynu może nie ma do wspomagania. czasem to drobiazg. oby nic wielkiego. no my teraz chcemy jak najszybciej zrobić bo menżu 30km do pracy ma...

Melduję się z domku. Wróciliśmy dzisiaj jednak, nie chciało nam się już czekać. Najlepiej u siebie. Mnóstwo sprzątania, prania itp. Mały smara się i kaszle nadal. Może dojdzie do siebie tu w domku. pozdr.

Witam :-)
u nas nic nowego,gotuje sobie zupke z fasolki szparagowej bedzie na jutro juz :tak:

Megi hej witaj w domku,nie ma to jak u siebie hehe..ale troche sie pobyczyliscie :tak: zdrowka dla synka i jak sie obrobisz to dawaj fotki ;-)

widze ze cos autka wam szwankuje nie fajnie...oby szybko byly sprawne :tak:

My jutro robimy sobie wycieczke jedziemy 40 km stad nad jeziorko :tak: jeszcze tam nie bylam a slyszalam ze fajne jest i na srodku jakas wyspa mala hehe..pojedziemy zobaczymy :-) oby pogoda byla bo dzis juz ciut spadla na 26 st bez slonca ale lepiej tak niz wczoraj duchota...

Uciekam milego popoludnia :-)

helooo
owca korzystajcie bo to ostatnie podrygi tego lata, samochody skarbonki bez dna normalnie,
aneteczka albo plynu nie ma albo pompka sie spalila,
future silnikowe remonty drogi nieraz lepiej kupic inny uzywany bo taniej
mycha no wlasnie future ma racje zyjecie dla siebie reszta sie nie przejmowac
megi nie ma to jak w domu:-)

reklama
Do góry