reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
ale zescie naskrobaly:-D pr przesadzasz na pewno;-):-powca a no mi tez sie od wrzesnia zacznie:evil:
madziarena to ty tak odczuwasz ale nie dziecko, na pewno smutna tam nie bedzie, dzieciaki maja inne podjescie do wszystkiego, marzenak trzeba na tajny zagladac :-p:-D;-)
a my dzisiaj ortodonte mamy i kasa pojdzie ale jak mus to mus

reklama
Dzieńdoberrrr ;-)
madziarena - dzięki, mały dziś wyjątkowo jakoś. Zasnął koło 21 i obudził się o 7 :-D Byłabym wyspana jak nigdy, gdybym sama nie zasnęła po 1 ;-) Ale jakoś mi się spać nie chciało...

pr - zazwyczaj sama widzisz więcej fałdek itp niż otoczenie, pociesz się, że reszta pewnie nawet nie zauważyła, że coś jest inaczej ;-)

juz lece na tajny:tak:
madziarena a to co zwykle...ja przestalam brac anty i jakos tak widze ze skora sie inny zrobila tluszczyk zamiast miesni i musze to naprawic...
pr ja tez przez tydzien urlopowania sie troche zagolopowalam ale dobrze ze zdajemy sobie z tego sprawe:-D
ciacho a no widzisz zapomina mi sie:-D

my lecmy do parku dawid pojezdzi rowerkiem:tak:

yola witam w klubie bo ja tez usnac nie moglam, myslalam ze szalu dostane, rzucalam sie po lozku:growl:
marzenka bo tu albo tam dekuja sie dziewczyny:-D
dzisiaj rano piekne slonce a teraz chmury, fajnei cieplo tylko tak obrzydliwie wilgotno:oo:

właśnie dostałam telefon z przedszkola, że w czwartek na 17 zajęcia adaptacyjne. Jeśli mogę to mam wziąć szczoteczkę pastę chusteczki i kapcie, żeby 3-go nie robić zamieszania :) ah ... ale już mam fefra
Marzena, Pr nic nie mówcie - ja przez te wakacje to się zaniedbałam ... ale od września znów normalne życie się zacznie to i ćwiczyć będę :) teraz chipsy cola, piwko lody i tak w tyłek idzie :/ ehs ... zycie ...

madziarena czyli dobrze wszystko chca zorganizowac :tak: a ja nie jadam chipsow, alkoholu w ogole nie pije, cole pije do wielkeigo dzwonu, nie jadam fast foodow a i tak przytylam, czy to jest sprawiedliwe?:hmm:

heloł.
marzenka wczoraj cos tam wgrałam w galerii, to sobie oblukaj.

dziewczyny katastrofa w nocy. mala od 12 nie spała, ale miala fajnie chlodno, najedzona, sucha. nie wiemy co bylo. myslalam, ze moj mąż ją rozszarpie, wiecie w nocy to wszystko 5 razy gorzej wygląda. nakrzyczał na nią, że ma spać. po czym jak ją wziął na ręce to ją przepraszal hahaha. no i zasnela jak bylo juz jasno. sprzedalam ją mamie o 8,30 jak wstala, a sami spalismy do teraz. no szok, nie wiem jak się nazywam.

Ale już dohodzę do siebie. bula i kawka robią swoje.
jak to mowią kawka z rana, wieczorem żubr ;)

hello u mnie w pracy na cale szczescie klima.....a ja za to wbluzie chodzilam dzis bo zimno....katar mam a juz myslalam ze pozbylam sie chorobska..no i czepiaja sie od rana...:wściekła/y:no nic w domku jestem nie bede myslec o pracy.......madziarena moj tez chory w domu siedzi...pr ja nawet nie mysle zeby teraz dzinsy zakladac o nie moja mala by sie ugotowala:-Dmi zreszta nie wolno ze wzgledu na ta czesta grzybice:tak:czekam az sie zrobi chlodniej i mykniemy do biedronki spacerkiem;-)larvunia ciesz sie chwila:tak:czesc mycha....jak tam sie mieszka? megi ztesknilas sie za domkiem..zdrowka dla mlodego;-)
Heloł.Ja znowu ze słabego neta ;/ u Nas cały czas po staremu.Marzenko a mieszka Nam się ogólnie ok, tylko ten minus że na przeciwko Moich rodziców i dość blisko rodziców męża :( ogólnie jest coraz gorzej, ale to nie temat żeby opowiadać o tym na ogólnym a na tajny nie dam rady wejść, muli się wszystko jak nie wiem co - porażka normalnie, nie wiem kiedy w końcu będziemy mieć normalny internet ..... Trzymajcie się Kochane :)

reklama
Future-my na piatek mamy odstawic mam nadzieje ze duzo nas nie wyniosa naprawy
Mycha- hello z 1 str fajniee macie rodzicow blisko z 2 znow sie pipeprzy ehh zycie...
madziarena- Amelka sie pewnie nie moze doczekac przedszkola;]

Do góry