reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam
Nono Future już niedlugo i Ty nam się rozpakujesz, a czuję się jakby tak niedawno Hesiula się rodziła - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO na te Twoje urodzinki.
Marzenka taki dzień wczoraj był ... upał niemiłosierny, dobrze, że kupiłam klime do domu to się fajnie spało bo tak bym się wykończyła - w salonie 30 a w sypialni 22 po klimie.
Larvunia dawaj focie !!
Yola jak noc ??
JA czekam na fotelik na rower zakupiłam Hamax Siesta bo moja mała zasypia na rowerze hehe zobaczymy jak się będzie sprawował bo ja ostatnio to codziennie mogłabym po 30 km robić :) no i Aminie do p-la będę póki co rowerem wozić szkoda mi kasy na drugie autko :/ się zobaczy zimą ...
Lecę pracować - do miłego.

czesc dziewuszki
ja juz wstalam bo chce sobie trening zrobic nie moge biegac to musze cos innego:tak:
madziarena klima do domu osz ty:-Dnie za dobrze ci:-D
ja niewiem czy klima tak dobra jest szybko sie mozna pochorowac...
future poczekaj bo lada chwila to i ty sie mozesz rozpakowac:tak:ale jeszcze lepiej poczekaj..jak tam brzusio duzy?pokaz jakies fotki jak teraz wygladasz?co sie tak tam chowasz:tak:
oj kochane jeszcze tylko 10 dni i przedszkole sie zacznie wow matko jak to szybko zlecialo:szok:chyba kazda z nas bedzie bardziej zabiegana trzeba bedzie sie wbic w ten rytm:-D
my wczoraj fajny film ogladalismy i tak jak wstalam o 5 rano tak zasnelam po 23:szok:az sie dziwie ze nie zasnelam przy filmie bo taki interesujacy byl:tak:
co dzis na obiad serwujecie?ja zrobie pomidorowke ale cos do tego bym musiala jeszcze zrobic tym moim chlopom hmmmmmmm ale co zobaczymy czy sie wyrobie do 13;-)
larvunia jak tam opalasz sie?pewnie przez ten tydzien nabierzesz karnacji:tak::tak:
ciacho u nas tez byla burza oj ale sie napatrzalam..lubie burze i te blyski;-)

Marzenko ja nie miałam wyjścia - musieliśmy kupić bo u nas u góry to masakra była - nie szło spać. Future wstawiła foty w galeri z tym swoim superowym brzusiolkiem :)
Na obiadek mamy dzisiaj pizze - wczoraj wieczorkiem robiłam :)
Co za trening sobie robisz ? Ja też muszę się wziąć znów za siebie - może dziś pobioegam albo na rower pójdę jak fotelik przyjdzie - od wrzesnia mam nadzieje ze znów wpadne w trans orbiego i areobiku :)
nooo ale się boję tego przedszkola ... wiecie mam dziwne wyrzuty sumienia, że ja malą zostawię a ona tam będzie cały dzień smutna ... aż mi łezki w oku się kręcą ale chyba każda z was tak miala co ??? ... fefra mam jak nic przed tym p-lem ...no i jak ta moja ryba wstanie na 7 jak ona sobie teraz do 10 spi :/

halo
future- 100 lat a no widzicie jednak jakas meteopatka ze mnie dobra to wam, powkrecam ze specjalnie sie tak ubralam bo wiedzialam ze bedzie padac;p;p hehehe
a mi przez ten urlop przybylo łoooo od piwska i ciaglego podjadania od dzis przygotowanie do kopenhaskeij na jutro sobie kupie prowiant i zaczynam;] o;]
do proteionwej wracm co miesiac ale teraz wszystko takie drogie ze nie stac mnei na te produkty masakra piers z kurczaka ryby itp drozyzna ze szok :angry::angry:

Witam
mlody w przedsz ale nie chetnie chodzi bo malo dzieci i nie chce bo tam nudno ehe..jutro moze zrobie mu wolne :tak:
zaraz pranko wywiesze i na dzialke a potem jeszcze logopeda...
ja tez wrzesnia sie boje bo szymon bedzie musial na 7:45 byc w szkole bedzie mial takie zajecia niemieckiego :tak: trwa to 45 min.i potem do przedsz. to bede biegac w te i spowrotem wrr...i tak caly rok do czerwca :tak:
nie wiem jak o 7 go wywale z lozka bo on ciezki jest...do tego ja 6 wrzesnia zaczynam kurs tez i na 9 musze byc u siebie nie wiem jak to wszystko ogarne takze sie boje juz....:rofl2:

PR a ty znowu dietke bedziesz robic hehe...:-)
Marzenka fotki future sa u niej w galerii :tak:na obiad dzis nie serwuje nic..chyba tylko pierogi usmaze :tak:
Future spoznione wszystkiego najlepszego i szczesliwego rozwiazania :-)
Madziarena klime w domu powiadasz dobrze wam :tak:

Uciekam milego dzionka :tak:

reklama
a no kożsytałam i soebie pofolgowałam za dużo;] nie przesadzam czuje ze tu mi tam mi wystaje i rece jakeis takie wiszace sie zrobuily i woda tez mi sie zatrzymala od tego piwka i drinkow;p;p;p

Do góry