reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

pr - fajna :tak:

Kruca, może 15 minut przed tą nieszczęsną burzą zasnęłam i jak zaczęło tłuc to mnie tak rozbudziło, że znów nie spałam prawie do 4 w nocy... za to moje dziecko tak i obudziło się o 7.

Dzięki, że pytacie. Kaszlemy i smarkamy (ja z małżem), a Gabrysiak tak właściwie zdrowy. Antybiotyk tylko do końca kuracji i tak trzeba podawać, ale już nie kaszle i temp. nie ma :tak:

megi - no nie ma to jak spać po takim czasie we własnym łóżku :-D

reklama
aniolek a Twoj już jest? i jak tam?

dzis nocka spokojna, spaliśmy wszyscy jak zabici, chociaż ja przy burzy zamykałam okna, bo t rzaskały. pozniej spalam do 9,30 i ani męża, ani dziecka hahaha

teraz wróciłam z zakupów i cos mnie leb rozbolal. nie wiem o co kaman. jakas jestem nie do zycia.
nie mowiąc o kichaniu. czy coś znowu pyli wrrrrrr

a ja juz po lumpie
kupilam dwie pary spodni granatowe bojowki nexta a drugie sztruksy akurat jak na niego i tylko 20zl:tak:
jakis wiatr u mnie ale ogolnie parno..nie ma czym oddychac....
ja sie przebudzilam po 4 i tez spac nie moglam......

marzenka to fajnie, ze wynalazłaś spodenki. ja jak jestem w gorzowie, to zawsze się staram wpaść na chwilke. ostatnio bylam jakis tydzien temu, chyba w czwartek, to kupiłam malej kaloszki, jakies 2 koszulki, aha i takie mokasynki clarks, i to za grosze wszystko ;)

a co do pogody, to u nas całkiem przyjemnie. jak bylam w "miescie" na zakupach, to pokazywało przy drodze 22 stopnie. ale teraz słońce się przeziera wiec pewnie zaraz bedzie parno :cool:

a nam przyszly dziś 2 nowe częsci teletubisiów, i Heśka siedzi i ogląda i mowi helo, o oł......baaaj.....

hehe ;] Hesiu mowi po engliszu;]\
Ja Janka nauczylam spiewac hej hej hello

A ja wczoraj kupilam Jaskowi 2 bluzeczki i pidzamke flanelowa nowa z tomek i przyjaciele Amelce koszulke 2 maskotki i dla Antka Fajowa koszulke i bluzeczke;] i załam 26 zl:p

Ostatnia edycja:
PR nasza mowi UP jak chce na ręce, bye na zmiane z papa, i o oł jak coś się stanie. śmieszne to takie. albo jak teletubisie mowią o oł...to ona powtarza.... inglisz jak cholera. Ale tatuś dzielnie do niej po ingliszu gada. a ona chyba kuma, bo robi co on każe hahaha.

PR tak słucham o tym Antku i wszędzie dookoła Antki...i chyba jednak będzie Gucio ;)

heloł dopiero mam neta, po burzy im zaszwankowam i dopiero naprawili
pr burza niezla doslownie tutaj nad naszym blokiem bo mialam blyski centralnie po obu stronach mieszkania
jak walo tak porzadnie dwa razy to mysalam ze okna wypadna z futryn:eek:
future antek zrobil sie bardzo popularny z tych staropolskich imion jest w czym wybierac
aniolek ja to nie chodze w ogole to fryzjera
marzenka to niezl lowy a pr tez niezle oblowilas sie:-D

Hej

Tak, więc siadła w samochodzie pompa wspomagania kierownicy, koszt nowej to 3500zł:confused2:nawet nie wiedziałam że cholerstwo takie drogie. Najlepiej że w gorzowie tylko w jednym zakładzie mają taką pompę używkę, reszta pod zamówienie:eek:Z montażem to 1000zł, jestem normalnie podłamana. I jeszcez nie wiadomo czy nam do pt zrobią. Dziś z małym ze żłobka ze słonecznej naginałam na przesytanek koło pegaza na piechote, bo nie chciałam tłuc się tramwajem, a potem autobusem, a spod pegaza to już na JPII jedzie/ W sumie dobrze nam taka wycieczka zrobiła i jutro kolejna czeka.

Pr-
a Jasio lubi huśtać się? mój do tej pory nie siądzie na huśtawkę.

future- ja bym dała Gucio, Gustaw fajnie brzmi, Antków teraz dużo, choć imię bardzo ładne. Ja jak kiedyś będę miała chłopca to już wybrane mam imię i jak na razie mało popularne, chyba że do tego czasu gust mi się zmieni....hehe o ile wogóle drugie będzie

mycha ty to się wogóle nie przejmuj, uśmiech od ucha do ucha i do przodu

Ja dziś też do lumpka zawitałam, bo jak już byłam na os. Staszica a tam jest ich dużo. Niestety nic nie kupiłam, przeleciałam szybko wieszaki, młody nie chciał stać, marudził. Ale obczaiłam tam dwa komisy dla dzieci, mają jakieś zabawki, maty edukacyjne, rowerki, nie wiedziałam.

reklama
aneteczka o rany julek co taka droga ta pompa?? do naszego to koszt 1800zl za nowke oryginalna
no chyba ze to z tych nowszych aut i moze dlateg ale porazka
to ladny spacerek a my dzisiaj do askany i z powrotem tez na nogach:-)
ja jestesm wsciekla bo wiadomosci na skrzynce zostaja mi w spamie i zostaja na serwerze a najgorsze jest to ze mam tylko kilka adresow jako spam ale nie te co tam sa wiadomosci
i na niektore czekalam od kilku dni a one tam kwitna:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry