reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Megi to przyjemnego wieczorku :tak:
kufa cos mnie zab pobolewa oby sie nie rozkrecilo :angry:
co do gier to ja nie gram na nk :no: to hania siedzi i gra na moim koncie hehe
a m nieraz u siebie gra narazie znowu mu sie znudzilo to nie gra hehe..

reklama
witam sobotnio
madziarena to szybko wrocilas z tego poznania.....chyba na rano mialas wizyte co?czemu sklepy byly pozamykane?:confused:
ale moj maly smiga na rowerze wczoraj poszlam do biedry bo przeciag w lodowce..widze ze u kazdej z was na weekend pustki jedzeniowe hahaha:-Di moi byli na boisku az w szoku bylam bo jeszcze nie widzialam jak maly jezdzi normalnie szogun....myslalam ze o wiele gorzej mu idzie :-Da tu takie zaskoczenie:tak:
owca mnie tez lamalo wkosciach jak na chorobe....wylezalam sie na wolnym i juz lepiej..ale gardlo dalej zawalone niewiem czy to od klimy w pracy czy co..
aniolek co to za imprezka u was?ja robie golabki pierwszy raz..niemam pomyslu na obiady juz a jutro d pracy ide wiec chce tez miec z glowy bo tak czy siak bym musiala kombiowac..a tak sobie wczoraj podszykowalam a dzis tylko pozawijam i bedzie sie gotowac..zobaczymy jakie wyjda;-)
wczoraj kierowniczka mowi do mnie zebym przyniosla wszystkie dokumenty wiec bede miec przedluzona umowe;-)a z wekendem mysle ze da rade zalatwic:tak:moze i nawet poniedzialek uda sie wziac urlop:tak:wczoraj przyszly moje buty te co zamawialam Balerinki na koturnie 38 + GRATIS (2475519364) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. akurat jak na mnie;-)i jeszcze kolczyki z kolezanka z pracy zamawialysmy:tak:KOLCZYKI SWAROVSKI KULKI 10mm ! TERAZ 21 KOLORÓW ! (2469604580) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest o wiele taniej niz u nas w sklepie:tak:ja sobie wzielam zielony butelkowy i jestem zadowolona:tak:
dzis w koncu ladnie wstawilam juz pranie moze znajde jeszcze czas zeby na balkonie polezec nogi poopalac
milej soboty

A ja dzisiaj sama z dzieciaczkami, mały pospał u mnie w łóżku jak nigdy, my już po śniadaniu z Zuzią ubrane a mały spał więc go nie budziłam:) Zaraz też jego ubiorę i pójdziemy do sklepu i na plac zabaw ładnie słonko świeci więc skorzystamy. Miłej soboty, będę przelotnie dziś;)

hejo. Upiekłam dwa placki wczoraj i padłam tak mnie w kościach łamalo ... teraz siedzę z czosnkiem w nosie - lapię się już wszystkiego bo dziś mam gości co mi sie nie bardzo usmiecha z powodu choroby i osłabienia.
Marzenka to gardlo to faktycznie od klimy, gratuluje UMOWY ;)) moja tez smiga ale to leniuch i ciagle mowi, ze sie zmeczyla i juz jej sie nie chce. Sklepy byly pozamykane bo czynne od 10 - 11 a my o 9 juz bylismy po - nawet do Factory zajechalismy w Luboniu a tam od 11 szlag by to ...
Megi, Owca ja tam nie gram w żadne gry a te zaproszenia na nk i fb to mnie do szalu doprowadzaja ...
wstawilam foty z wakacji na fb a tutaj co nie chca sie ladowac ...
leece domek ogarniac bye :*

witam i ja
dopiero mam chwile, wczoraj wrocilam ze szczecina dopiero po 20 i juz mi sie wchodzic na neta nie chcialo
a dzisiaj od rana zakupy, prania 2 pralki, sprzatanie, obiad w polowie zrobiony:-D pozniej goscia mamy:-)
madziarena udanej impreki mimo przeziebienia, a ja dzisiaj chodzilam w podkoszulku troche zmarzlam ale coz mamy lato:-p:-D future jak stoi gdzie czesciowo w sloncu to wyschnie, piasek szybko schnie
marzenka fajne kolczyki a mi sie podobaja tez svarowskiego o takie http://allegro.pl/swarovski-rivoli-kolczyki-31-kolorow-certyfikat-i2493021181.html no moze nie taki kolor ale chodzi o ksztalt

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ciacho już schnie 3 tygodnie. stoi całkiem na słońcu, ale coś nie chce schnąć. a malej nie wsadze jak nie bedzie suchy, bo ona taka malutka jeszcze, i jeszcze się przeziębi.
chociaż na plaży jej nie przeszkadzało hahah

nici z mojego spania. Menżu łupie w stodole, i nie ma szans.
dziś kurczak nadziewany kaszą gryczaną i warzywami. niami

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry