reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej kochane, przepraszam za moja nieobecność ... jakos tak nie mam weny czasu, dziś bylam na kontroli w Poznaniu - zostało 0,25 dioptrii wiec gites. Wszystkie sklepy co chciałam zajechać były pozamykane :/ szlag by to ... na dodatek mam katar i lamie mnie w kościach, glowa pęka a jutro wyprawiam urodziny i imieniny - nie wiem czy dam rade placka upiec masakra wszystko przez ta pogode ;( Jejku ....
u mnie też już nie pada słonko świeci ale wieje że hoho ...
Marzenka oby ci sie udało wolny weekend zalatwić :) no i byle pogoda dopisala
idę się położyć chyba bo mi glowa pęka ;(

reklama
madziarena - trzymaj się i nie daj chorobię :*

My wróciliśmy do domku, dokarmić, przewinąć małego, wykąpać i ogarnąć siebie i do dziadka na imieniny. Zobaczymy jak szkrab zniesie bycie w centrum uwagi takiej ilości osób... najwyżej się zmyjemy wcześniej.

no hej dzisiaj.

ja wlasnie wrocilam z gorzowa, pojechalam na jakies zakupy, bo nic nie bylo w lodówce. ni i chcialam Hesi cos kupic, skoro takie przeceny, ale na nic się nie zdecydowałam. chcialam cos na jesien, i jakies kaloszki... ale nic nie wybrałam. jedynie taką piaskownicę, lub basenik w kształce muszelki, to bedzie miala gdzie szalec jak jej kulki wsypię. przeceniona z 62zł chyba na 19,99. wogole wydalam kupe kasy, ale kupilam tez pieluchy i mleczko dla małej. no a potem pojechalismy na staszica do lumpa i tez się obkupiłam. dresy sobie kupiłam za 3,20, a Heśkowi 2 piżamki za grosze, chyba 70gr, koszulki dwie. no szał ciał dzisiaj. ale bylo tyle ludzi, i tak gorąco w srodku, ze nie mialam siły czekać. aha i dzinsy rurki, odlotowe. tylko mierzylam pod brzuchem hahah, ale na "po porodzie" bedą ekstra ;)

future to sie oblowilas dzisiaj;-):-D a ja dawno nie bylam jakos nie po drodze wiecznie
niby jest 20stop ale zimno mi jakos, w domu tak zimno sie zrobilo przez te pootwierane okna:errr::oo:

future to poszalas dzis :-):-) fajne takie tanie zakupki :tak:

Mlody wyszedl na dwor bo kolega po niego przyszedl :tak: bo przeciez juz sie nudzil i gapil sie tylko w tv na bajki ech..
M wrocil i chyba chory bo poszedl spac wrr...goraczke ma ciekawe skad to sie wzielo tak raptownie :baffled:
wkurza mnie to bo jak bym miala 3 dziecko w domu :-D

Kawe wypilam i sie nudze :rofl2:

reklama
Witam wieczorową porą :)
Dzieciaki pokąpane już bajeczki oglądają:)
Mięliśmy dziś znajomych na kawce, wcześniej jechaliśmy na zakupy żeby na weekend już było coś w lodówce...m jutro służba więc sama jutro z dziećmi. Czekam jak dzieci pójdą spać i otworzę sobie piwko, mam smaka dzisiaj i chipsorki do tego:-p no i może coś w tv poleci. Kurde przez te wakacje same powtórki i nie ma zbytnio co oglądać:/
madziarena zdrowiej szybko bo lada dzień znów ma być ciepełko:)
owca oby m szybko wyzdrowial no i żeby anginy nie miał bo to zaraźliwe dziadostwo:baffled: a jak tam grzybki na nk, grasz??? widzę twój pogrywa:) ja dziś na 50 poziom przeszłam, wciągnęła mnie ta gra jak nie wiem:-p
Po niedzieli zawiozę mychy podstawę od torta i zapłacę jej za niego ale już się ugadałam z inną znajomą też piecze torty piękne i mi do Pawełka autko we wrześniu zrobi:tak:
dobra uciekam życzę miłego wieczoru, papa

Do góry