reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future moja się tapla w mokrym piachu pod blokiem.... razem z Fruciem.
Oczywiście jak nie pada akurat ;-)
Jej sobota... a mi się wydaje że dziś środek tygodnia jakoś tak dziwnie mi... nudy.
Ale zaraz wybywam na spacerek z dzieciakami i psem a co tam ;-)

reklama
My już po spacerku, zakupach, dzieciaczki z placu zabaw skorzystały. Zuzia dopiero wlazła do domu ja wcześniej przyszłam bo młody już głodny był, teraz śpi ładnie. Zrobię zaraz ziemniaczki sos i nuggetsy i zjemy z Zuzią. Potem nuda chyba. Jakoś nieprzyjemnie chłodno się zrobiło na dworzu teraz:/ żeby nie wiatr to by ciepło było.

Larvunia ja mojej nie pozwalam. nie wiem, jakoś mam opory. jak suchy piach to niech siedzi, ale u nas normalnie kałuże stały wiec nie pozwalam jej...może wyrodna jestem, ale ma huśtawke, basen z piłkami, niech nie wydziwia haha

a dziś się dowiedzialam, ze jedna z wrzesniowek się rozpakowała w 25 tygodniu i czerwcówką się stała. ja dziś się dowiedzialam wogole. matko i zaczęłam się bać....

Jeden dzieć mój śpi, mały oczywiście:-) drugi u siebie w pokoju jeszcze bajki ogląda, może padnie, wylatała się dziś jak nigdy, pół dnia na dworze, ściągnąć na house jej nie mogłam:-) AAA i podczas przebierania małego do snu znalazłam kolejnego ząbka, wyczekiwana dolna dwójka w sumie ma już 8 zębolków:tak: 4 u góry i 4 ma dole:happy2:
Samotny wieczór, brak planów zostaje ten net lub tv....
Gdzie wszystkie jesteście?????uuuuuuuuuuuuuuu!!!!!:confused:

Nadal cisza na forum, uciekam się myć i spać, DOBREJ NOCY

Ostatnia edycja:
hello
wstalam jakas zla :confused:dobrze ze moi jeszcze spia to ma chwile zeby sie uspokoic..pewnie dlatego ze wstac musialam bo do pracy:confused: ehhh zycie
madziarena jeszcze nie ma czego gratulowac jeszcze jej nie mam w reku:-D
sto lat z okazji urodzinek....
ciacho ja lubie male ale bogate:-Dtakie mam podobne w domu i ubieram tylko jak gdzies wychodze bo sa eleganckie..
owca jak mezus?
future miejmy nadzieje ze sie nie rozpakujesz za wczesnie....
megi dzis juz pewnie lepiej bo mezus ze sluzby wroci:-)nie bedzie nudy....myjesz juz zabki pawelkowi?gratki na za kolejnego zabka;-)
jak tam u mychy?masz kontakt?

Witam niedzielnie
w koncu slonko za oknem to odrazu lepiej czlowiekowi :-):-)
widzialam ze w tym tygodniu ma byc cieplutko po 26 st hurra..
dzis juz od rana krece sie w kuchni szykuje wyzerke,pekluje miesko,kielbaski,zawijalam ziemniaczki w zlotko a teraz wzielam sie za salatke :tak: robimy dzis grilla ze znajomymi na dzialce :tak:
wiec niedziela zleci :tak:
Marzenka dzieki,mezus juz ma sie dobrze jakies jednodniowe to bylo..:confused: fajnie ze jednak umowe ci przedluza skora szefowa chce twoje papiery widac sprawdzilas sie :-):-)

Madziarena wszystkiego najlepszego kobitko :-) jak zdrowko lepiej?

Uciekam i zycze udanej niedzieli :happy2:

reklama
Hej
madziarenka dużo zdrówka, marzeń spełnienia, 100 lat;)
marzenka- napisałam coś na gg twoje;)
owca no mężu mój w domu to koniecznie jakiś spacerek z dziećmi będzie potem się zobaczy, znajomi się zapowiedzieli na kawkę.
Co do mycia ząbków Pawełkowi to myślę już nad kupnem małej szczoteczki i pomału mu czyścić te jego zębolki. Zuzia od malego nie chciała i teraz ma ubytki w mleczakach, od niedawna zaczęła myć sama ale już za późno bo ma dziurki i jedynki jej próchnica zjada:dry: Nic tylko czekać aż zaczną jej wypadać...

Do góry