reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej
madziarenka
sto lat :)
megi gratulacje za ząbki, dużo Pawcio już ma. Ja swojemu myję od 1 ząbka, na początku lubił to bardzo, teraz już mniej, ale jakoś zawsze daję radę. Rano i wieczorem.. na razie samą wodą, próbowałam pastą ale nie smakuje mu chyba choć to specjalna dla maluszków słodka i w ogóle.. nie wiem, może spróbuję kupić inną. A Wy jakich używałyście dla takich maluszków?
Future
zdrówka, masz rację, niech małż sam se jedzie. Ty się trzymaj jak najdłużej
Ja dziś odpoczywam po wczorajszej imprezce, sporo było przygotowań a jeszcze więcej sprzątania, ale miło było.
miłej niedzieli wszystkim

hej hej
Megi, Aniołek, Owca, Marzenka, Larvunia DZIĘKUJE ZA ŻYCZENIA (jeśli kogoś pominęłam to przepraszam i również dziekuję dziękuję bardzo :) )
co do mycia zabkow to moja mała myje jak jej się przypomni a szkoda, u dentysty jeszcze nie bylismy :/
Future dużo zdrowka - tulę mocno ...
Aniołek u mnie też po imprezie dużo sprzątania, właśnie odkurzałam i myłam podłogi ... jak policzyłam to okazało się, że bylo 20 osób - masakra :/ a to tylko imieniny i urodziny .... i tak 6 osób nie dotarło :/
Owca ze zdrowkiem wciąz tak samo - katar katar i katar no i ból gardla, w nocy miałam hard core bo mała zaczełam kaszleć dusić się, aż w końcu zwymiotowała 3 razy porządnie i jej minelo ... dopiero nad ranem zaczęła kaszleć
U nas dzis niby ciepło ale tak dziwnie jakoś, własnie się byczymy w domu - od jutra do pracy i koniec urlopu :(
Marzenka miłej pracy
Aniołek Tobie rownież 100 lat z okazji imienin - spełenienia marzeń ... i jeśli się nie myle to Myszka też imieniny obchodzi więc kochana zdrówka i szczęścia !!!
Uciekam pobawić się z małą - miłego wieczorku !!

hej laseczki, dopiero mam czas na neta:-D tak ladnie ze szkoda czasu
my sobie dzisiaj pofolgowalisy i pizze zamowilismy raz na rok mozna
madziarena to niezla ilosc osob :errr::-D i 100 lat!!! future pogoda sie zrobila wiec ty niedomagasz
megi gratki za zebola

czesc
my prawie caly dzien poza domem ;)
fajnie w koncu cieplo co nie ;-)

ciacho mało Cie było też pewnie nie marnowałaś niedzieli co ;-)
madziarena wzajemnie, miłego ;-)
aniołek najważniejsze że impreza udana :tak:
Future to odpoczywaj
Owca i jak tam po wizycie znajomych
marzenko jak humorek?

Dopiero wrocilismy :tak:
ale fajowo bylo,caly dzien na dworze dzieciaki sie wyszalaly :tak:
objedzona na maksa jestem a jeszcze polowa jedzenia zostala hehe...bedziemy jutro dojadac na obiad ;-)
cieplutko dzis bylo na sloncu 30 st w koncu :-):-)

wiecej nie pisze bo nie mam sil ;-)
dziekuje za zyczenia imieninowe :-D:-D

larvunia jak ty dopytujesz jak u mnie z humorkiem az sie zasmialam wiesz:-Djuz lepiej kochana przeszlo mi juz rano;-)
madziarena pewnie staly sklad co nie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dfajnie ze imprezka sie udala ;-)kolejne za rok;-)pozdrow anie i mame ;-)
aniolek bo tak to zawsze jest :-Dsprzatanko samo sie nie ogarnie;-)
larvunia gdzie zes byla?
owca ooooo u ciebie jaka uczta no no kochana ;-)zadowoleni ze macie ta dzialeczke?
future zyjesz?oby nie trzeba bylo jechac do szpitala..
ja wrocilam z pracy to pojechalismy do wioski 6km od miasta rowerami maly na biegowym haha smieszny jest:tak:dal rade:tak:
zrobilam sernika ze smietan i bedzie zarelko na jutro;-)
milej nocy:-)

reklama
marzenko a na dworze z dzieciakami... cos robic musze bo ocipieć można w domu...
a to przeszłam się wokół ronda.... a to po lesie a to w piaskownicy... aaaa właśnie fotki sa u mnie w galerii ;-)
dobrze ze humor się polepszył.... a pytałam od tak... bo u mnie cieżkie dni... Ale udaję ze jest ok ;-)

Do góry