reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello
brak czasu na wszystko ostatnio.....normalka...
katgen doczytalm ze dostalas prace:tak:kochana oby tym razem ci sie udalo na dluzej....i oby wszystko bylo ok..daj znac co i jak no i opowiedz co to za praca.
my za niedlugo jedziemy do tesco kupic jakas kolejke dla malego....doczekac sie jej nie moze bo juz od dluzszego czasu zbieramy na nia i on dobrze o tym wie..
co do snow to przedwczoraj snilo mi sie ze maz mnie zdradzal....i ja to wszytsko widzialam:szok::szok:a wczoraj snilo mi sie ze mialam prawko i autko sie zepsulo i musialam do mechanika hmmmmmm.......:szok::szok:
hehe co za sny .....
pozdrawiam serdecznie

reklama
Ania po tych plackach wczorajszych Cie moze boli:p
Owca wlasnie na jaki kurs sie zapisalas???:)
Marzenka no to tez sny mialas....z tym mezem to na szczescie sny podowno na odwrot tlumaczymy wiec w tym wypadku trzymajmy sie tej wersji:))))
Atagata masz jakies znaki szczegolne?:(oprocz brzucha rzecz jasna:p) cobym Cie w szpitalu w razie czego mogla rozpoznac? :D:D:D

Hej...

Atagata to taki zwykly kurs jezykowy czyt.niemiecki :tak:
jak u ciebie masz jakies objawy przedporodowe?..chyba lada dzien bedziesz tulic malego :tak:
cos mi sie zdaje ze traficie z blond w tym samym czasie hehe fajnie by bylo :-):-)

Marzenka witaj zapracowana kobito :-) jaka kolejke chcecie kupic tomka ??..czy jakas inna?

ja zaraz smigam po mlodego za 15 minut powinni wrocic ze sali zabaw :tak:

ale wy macie faktycznie sny durne i śmieszne, atagata rozwaliły mnie też parasolki.
Ja akurat miałam brak snów, ale też mam czasem jakieś sny z typu Megi, że nie wiadomo co robić śmiać się czy płakać. najgorsze jest, że ja mam czasem takie koszmary z typu obdzieranie ze skóry, chyba za dużo książek czytam.
Marzenka- ja się czaję na jakąś kolejkę, ale jak na razie muszę odczekać, za dużo w dopskach mają i szajby od tego dostają.
Owca- kontynuujesz ten kurs co przerwałaś?

no ja bym chciala jakas konkretna w tomka to by sie pewnie bardzo cieszyl ale moj nie chce mowi ze ze zwyklej tez bedzie sie cieszyl..chcemy taka na magnez drewniana...w tesco nic nie bylo wiec zostaje allegro..kupilismy mu autko zygzaka i tez ma radoche.....
hehe blond a znow kumpela wpracy mowi ze to znaczy ze ja moge cos zmajstrowac:-D:-D:-D:-Dheeh owszem ciacha do pracy przychodza no ale bez przesady...mi nie to w glowie.....:-D
kroma a wiesz co moj tez gada ze za duzo w dupie ma choc moj to nie ma za duzo zabawek tzn ja tak mysle...ale ja wole kupic mu fajna ksiazke niz zabawke bo bardzo lubi jak mu sie czyta

Hej
Wróciliśmy nie dawno do domu. Zuzia 1,5 godz się wybawiła na sali zabaw, na odchodne dostała niespodziankę w postaci słodkości i dwa baloniki ale była zadowolona...:) Teraz czekamy na żarło m zamówił kebaba i znów w boczki pójdzie...Lecę na serialik PM bo już leci...pa

Larvunia co to za minka??...co tak cicho siedzisz??
ciekawe jak tam katgen pierwszy dzien moze se odezwie :baffled::baffled:
Marzenka nawet fajne te japonki tylko troche drogie jak na klapki :tak: ale to firmowki to dlatego,oby posluzyly na dluzej :tak:
Megi to fajnie ze sale zabaw zaliczyliscie i upominek tez byl zawsze to sie dziecko ucieszy :tak:
Moj wrocil padniety z sali byli tam 4 godz :tak:..
Kroma ja tamten kurs skonczylam w listopadzie :tak: a teraz bede robic jeszcze raz cos takiego samego tylko stopien wyzej :tak:

Ide do wanny sie pomoczyc milego wieczorku :happy2:

reklama
owca no niby tak ale wiesz co mojemu kupiowalismy tez japonki nike dokladnie przed slubem u madziareny i do tej pory ma jak nowki wiec to jzu jakies 3 latka:tak:wiec czasem warto;-)
my bedziemy film ogladac;-)
polecam film zaginiona...:-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry