reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no to dobrze ze tyle sluza :tak::tak:
ale firmowki zazwyczaj sa dobre i na dlugo :tak:
ja kupilam sobie w kwietniu za 60 zl w pl w ccc buty takie baleriny i po 2 tyg sie rozwalily jakis drut mi wylazl z podeszwy :angry::angry: ale m mi wyjal i dalej nosilam a dzis patrze ze cala pieta w bucie peknieta wrr...:angry:
teraz juz do smieci sie nadaja...a 60 zl dalam i gowno warte :tak: nieraz tu kupie za 5 euro baleriny i dluzej nosze :tak:

milego ogladania :-):-)

reklama
no owca padnieta jestem... nie wiem czym w sumie
cos mnie ostatnio meczy sennosc, zmeczenie ...
net mi cos muli dzis okropnie, nie wiem co sie dzieje, zanim strona sie otworzy to zdaze sobie herbatę zrobić..... zanim co snapiszę to sie zawiesza.... gggrrrr...
ide zaraz tez do wanny i spać :baffled:

marzenka no ładniutkie japonki ale cena też niezła no ale się nie dziwię skoro to nike, płaci się za firmę..oby długo posłużyły:tak:
katgen i jak tam właśnie? pochwal się troszkę...
larvunia miłych snów;-)
Nasze szkraby śpią już, posiedzę troszkę z moim m i spać ...
....marzenka powiadasz "Zaginiona"...olukam o czym to
dobranoc

Marzenka super te japonki. ja 6 lat temu kupilam pumy japonki, podobne w sumie, wtedy 40 zl kosztowaly i i tak mi sie drogie wydawaly ale przez te 6 lat tyle butow co mi sie rozwalilo a z tymi nic kompeltnie!

Larvunia to idz spac.ja za to zrobie sobie salatke na kolacje i ogladam Opole na Tvp1:)

jejku mlody chcial jakas bajke na polsacie ogladac i z nim siedzialam, no ledwo patrze...
dobrej nocy kochane!

blond dzieki za materialy raz jeszcze! Jakie kolory Twoja mama ma w mieszkaniu? Chcialabym jej podkladki uszyc pod kubki i etui do okularow nosi?? jak tak to do czytania czy przeciwsloneczne ma? to wazne bo musze rozmiarowo uszyc te etui odpowiednio ;-)

no ona nosi takie do czytania okulary. a w domu kolory to rudy( tzn fotele i sofy) ogolnie to bez, braz i rudy ale dodatki ma rude wlasnie:)
a ona chyba cie nawiedzi w nastepnym tygodniu cos mowila ze bedzie przez Krzeszyce jechac ale nie wiem czy ja dobrze zrozumialam,i w sumie nie wiem o co chodzi za bardzo

blond do mnie przyjedzie?? :szok::-D to ja musze sie spieszyc z szyciem w takim razie hehehehe ;-)
dobra uciekam juz na dobre....

wiesz co ja nie wiem czy ona nie przyjedzie wlasnie z czyms zebys jej uszyla. bo tak to zrozumialam jakos ale pewna nie jestem. jak juz bedzie blizej wyjazdu to dam znac, albo ona da znac bo nie wiem czy zartowala czy co ale byla taka rozmowa hehe:)

no wlasnie spac mialas
ja juz tez znikam powoli
dobranoc kobiety:)

reklama
bry
ja sie chyba dzisiaj rozsypie. chociaz w terminie to az niewypada ale od 4 nie spie, skurcze co 5-6 minut. czekam w domu tyle ile sie da coby jakiegos falstartu nie zaliczyc anie hcce jezdzic w ta i spowrotem.a im mniej tam tym lepiej. no zobaczymy czy nie przejdzie.

Do góry