reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko no ja też się cieszę że szybko nawiązałam kontakt z tak fajną kobitką, chodzimy na kawki teraz niemal codziennie na przemian:-) zawsze jest o czym poklepać;-) widzę że spoko ludzie przynajmniej w mojej klatce mieszkają...każdy wszystkim się kłania, mawiają dzień dobry...kultura...nie co dzień się spotykam z takimi ludźmi:szok::-)

Spadam laseczki, dobrej nocki;)

reklama
Hej kobietki. Ale miałam dzień ... cholercia ... wyciągnęlam małą na zakupy obiecałam plac zabaw - zresztą musiałam jechać bo światełko w lodówce - i co ? Wyciągam autko a tam coś piszczy pod maską... shit ... oczywiście teleofn do M ten do mechanika i miałam natychmiast autko podstawić. I dupa jutro/dziś do odbioru i dupa z zakupów. Stałam jak głupia z Amelkę i czekałam na podwózkę bo od mechanika do domu jakieś 7 km :/. Posiedziałam z małą na naszym starym placu zabaw potem do domku kapiel i pojeździłam 40 minutek na orbim - ale byłam mokra jednak taka przerwa to co się dziwić... położyłam się i już nie mogłam wstać. Coś mi strzeliło w karku - ani szyją ruszyć ani wstać nić wyłam pół nocy a teraz ... siedzę w pracy z wyprotowanym łbem i zwijam się z bólu a wolnego wziąć nie mogę bo okres wypłat. co za życie ...
Owca - moja suka też była kochana i czyścioszka ale jak coś jej odwaliło to potrafiła się tak wytarzać, że nie było widać wogóle koloru psa ;)
Kroma - u nas też na dzień dziecka zawsze coś tam każdy daje. Jutro mamy festyn szkolny to każdemu z dzieciaków dam kasiorkę i sobię kupią co będą chcieli - później rodzice im nie dadzą i łazą za mną i ciocia a kup ciocia proszę a ciocia ma dobre serducho i zawsze się daje naciągnąć. Ciekawe co moja córa dostanie :)
Owca - u nas w p-lu też dziś wyjazd do sali zabaw - Amelkę to czeka za rok.
Katgen - GRATULACJE !!!
Megi szkoda, że ja nie mam takiej sąsiadki - to zawsze czas syzbciej leci a tak samemu - nudy !!
Ciasteczko a co to za naerwowy dzień ? Mi też szybko mija od tej 15 po pracy do 21 to moment i po dniu, czasu brakuje na wszystko.
Miłego dnia ! BYE !

witam normalnie nietoman jestem
mloda zrobil ami pobudek o 3:40 :confused: owszem o 7 wstalam ale juz prakyczne nie spalam:dry: bo mloda tez nie spala lazila po domu starsza o 5:30 obudzila
kiedy ja sie wyspie...?:-D
wlasnie wszystkiego naj z okazji dnia dziecka dla dzieciaczkow i dla nas bo my tez dzieci:-D:-D

hejka

Katgen- super, ja nie trzymałam kciuków, ale zazdroszczę u teraz trzymam za to żeby było na stałe, i za kolejne sukcesy. Pochwal się co robisz potem i jak było.

Pr- Buziaków dla twoich też.

ciasteczko- moje nie chciały wczoraj spać, aż im zamknęłam drzwi od pokoju i padły o 21,30.

Megi- fajnie masz, ja się nie skumplowałam tutaj z nikim, w sumie mam dwie koleżanki, ale nie często się spotykam, zaraz i tak się wyprowadzam za GW.

Spadam laski i miłego dnia.

kroma a tam bedziesz miec jakis sasiadow? powiem ci ze tutaj mieszkam 8 lat i owszem znajomosci jakies sa ale niezbyt zazyle, wole nie miec znajomych niz mam miec nieszczerych itp.
zreszta ja dziwna jestem bo jak za czesto to ja sie odsuwam i unikam, ja lubie towarzystwo mojego M:-):-D

ciacho- to ci sie udalo z mas ztakiego fajnego M:)
A ja jakies koszmary dzis mialam w nocy ze dzieci szukałam bo je gdzies zostawiłam i nie mogłam ich znalezc az sie obudziłam z krzykiem:szok:

no moze przez ta pogode bo potem mialam 2 glupi sen ze poszłam do netto i wybieralam dzieciakom jakies spodnie i wpadla jakas ekipa i napad na netto byl ;]

reklama
Do góry