reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam
Noc pełna głupich snów widzę...:-D Mnie też się głupoty śniły ale jakie, nie uwierzycie ...ścięliśmy Pawełkowi głowę, głowa ruszała się śmiała a tułów też osobo ruszał się...jesssuuu!!!!!!:szok: potem krzyczałam na m że musimy mu jechać do szpitala ją przyszyć bo nie może tak żyć osobno jedno i drugie...Ło matko:szok::-D śmiać się czy co?!! co za brednie.....:no:
Ale dzisiaj zimno, brrrr....później z Zuzią do fiku miku skoczymy w ramach dnia dziecka niech poszaleje no i jakąś zabawkę kupimy...ostatnio prosiła o lalkę syrenkę bo jej koleżanka miała na podwórku i jej się podobała.

reklama
Witam
Noc pełna głupich snów widzę...:-D Mnie też się głupoty śniły ale jakie, nie uwierzycie ...ścięliśmy Pawełkowi głowę, głowa ruszała się śmiała a tułów też osobo ruszał się...jesssuuu!!!!!!:szok: potem krzyczałam na m że musimy mu jechać do szpitala ją przyszyć bo nie może tak żyć osobno jedno i drugie...Ło matko:szok::-D .
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziewczyny jestescie zajebiste z tymi snami to ja myslalam ze ze mna cos nie tak bo ostatnio jakas wojna mi si esnila i tez uciekalam gdzies jak Ciacho. ale Megi sen wymiata:)ciekawe czy cos takiego w senniku bys znalazla co to znaczy_obcic wlasnemu dziecku glowe :)wazne ze chcieliscie go "naprawic":)

u mnie bez zmian:)zaraz jade gdzies do sklepu dla malego na dzien dziecka kupic:) tylko za bardzo nie mam pomyslu. ale moze jakies autko wieksze bo juz tak swoje dobil ze nie ma 2 kolek i wyglada jakby z kosza na smieci je wyciagnal:baffled:

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczkow!!!!!!!:)

Mi też się śniły głupoty, nie zdałam jakiegoś egzaminu i nie miałam jak się nauczyć, bo Kuba marudził.. w końcu spóźniłam się do tej szkoły i mieli mnie wywalić:-D, ale byłam zestresowana. Jak się obudziłam - poczułam dziką ulgę:-D Wszystkiego naj dla Dzieciaków :*

Cześć dziewczynki:) też głupi sen miałam... śniło mi się że handlowałam parasolkami i cały dom miałam zawalony nimi. Był tam mój stary kot - którego miałam jak byłam nastolatką. Nakładałam mu jeść - a on na mnie spojrzał i powiedział: "a może jajeczko by się przydało?" No wiecie co...

Buziaki dla wszystkich dzieciaczków:)

Hej laseczki
ale sie usmialam z tych waszych snow hehe :-D:-D a mnie sie nic nie snilo :no:
bylam sobie na miescie polatac i zapisalam sie na kurs hehe :tak: a co tam i tak w domu siedze
ale dopiero od wrzesnia pojde :tak: i na jakies 3-4 miesiace :tak:moze cos do lba mi wleci ;-)
Potem polazilam po sklepach kupilam dla mlodej zegarek na reke bo chciala to dostanie dzis w prezencie i do tego sukienke na ramiaczkach i spodenki dzinsowe :tak: a dla synusia koszulka disneya :tak:..
Zaraz sie biore za obiadek :tak: no i zakupilam truskaweczki u nas 0,5 kg kosztuje 1 euro :tak: wiec mozna wcinac ile sie chce :-)
Pogoda dziwna chlodno jakies 15 st ale wazne ze nie pada.

Ja tez zycze dzieciaczka wszystkiego najlepszego duzo usmiechu na buzkach i duzo slodyczy :-):-)

reklama
Do góry