reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam
Noc pełna głupich snów widzę...:-D Mnie też się głupoty śniły ale jakie, nie uwierzycie ...ścięliśmy Pawełkowi głowę, głowa ruszała się śmiała a tułów też osobo ruszał się...jesssuuu!!!!!!:szok: potem krzyczałam na m że musimy mu jechać do szpitala ją przyszyć bo nie może tak żyć osobno jedno i drugie...Ło matko:szok::-D śmiać się czy co?!! co za brednie.....:no:
Ale dzisiaj zimno, brrrr....później z Zuzią do fiku miku skoczymy w ramach dnia dziecka niech poszaleje no i jakąś zabawkę kupimy...ostatnio prosiła o lalkę syrenkę bo jej koleżanka miała na podwórku i jej się podobała.

reklama
Witam
Noc pełna głupich snów widzę...:-D Mnie też się głupoty śniły ale jakie, nie uwierzycie ...ścięliśmy Pawełkowi głowę, głowa ruszała się śmiała a tułów też osobo ruszał się...jesssuuu!!!!!!:szok: potem krzyczałam na m że musimy mu jechać do szpitala ją przyszyć bo nie może tak żyć osobno jedno i drugie...Ło matko:szok::-D .
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dziewczyny jestescie zajebiste z tymi snami to ja myslalam ze ze mna cos nie tak bo ostatnio jakas wojna mi si esnila i tez uciekalam gdzies jak Ciacho. ale Megi sen wymiata:)ciekawe czy cos takiego w senniku bys znalazla co to znaczy_obcic wlasnemu dziecku glowe :)wazne ze chcieliscie go "naprawic":)

u mnie bez zmian:)zaraz jade gdzies do sklepu dla malego na dzien dziecka kupic:) tylko za bardzo nie mam pomyslu. ale moze jakies autko wieksze bo juz tak swoje dobil ze nie ma 2 kolek i wyglada jakby z kosza na smieci je wyciagnal:baffled:

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczkow!!!!!!!:)

Mi też się śniły głupoty, nie zdałam jakiegoś egzaminu i nie miałam jak się nauczyć, bo Kuba marudził.. w końcu spóźniłam się do tej szkoły i mieli mnie wywalić:-D, ale byłam zestresowana. Jak się obudziłam - poczułam dziką ulgę:-D Wszystkiego naj dla Dzieciaków :*

Cześć dziewczynki:) też głupi sen miałam... śniło mi się że handlowałam parasolkami i cały dom miałam zawalony nimi. Był tam mój stary kot - którego miałam jak byłam nastolatką. Nakładałam mu jeść - a on na mnie spojrzał i powiedział: "a może jajeczko by się przydało?" No wiecie co...

Buziaki dla wszystkich dzieciaczków:)

Hej laseczki
ale sie usmialam z tych waszych snow hehe :-D:-D a mnie sie nic nie snilo :no:
bylam sobie na miescie polatac i zapisalam sie na kurs hehe :tak: a co tam i tak w domu siedze
ale dopiero od wrzesnia pojde :tak: i na jakies 3-4 miesiace :tak:moze cos do lba mi wleci ;-)
Potem polazilam po sklepach kupilam dla mlodej zegarek na reke bo chciala to dostanie dzis w prezencie i do tego sukienke na ramiaczkach i spodenki dzinsowe :tak: a dla synusia koszulka disneya :tak:..
Zaraz sie biore za obiadek :tak: no i zakupilam truskaweczki u nas 0,5 kg kosztuje 1 euro :tak: wiec mozna wcinac ile sie chce :-)
Pogoda dziwna chlodno jakies 15 st ale wazne ze nie pada.

Ja tez zycze dzieciaczka wszystkiego najlepszego duzo usmiechu na buzkach i duzo slodyczy :-):-)

reklama
Do góry