reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mycha ale moj gyros to zwykla salatka to nie przypomina tych gyrosow z barow:no: ale wole to niz
isc i kupic 3 kebaby i wydac kupe siana
kroma teraz super sa materilay wykonczeniowe tylko kase miec i mozna szalec:-D
owca ty jak ja tez pol dnia na dworze:-)

reklama
tak ciacho jak jest cieplo to mnie nie ma w domu staram sie duzo byc na powietrzu a teraz jak jest ogrod to juz calkiem nas nie bedzie w chalupce :tak:
kurka jak mi sie niechce juz wychodzic a zanim wroce to 21 bedzie wrr...

U mnie tez mlody leniwy i nie zawsze chce isc ale tez zalezy gdzie bo pod blok do dzieci to chetnie wychodzi :tak::tak:

Dobra m wrocil to ide mu zupe zagrzeje :tak:
a za godzine spadamy...

milego wieczorku bo dzis juz nie wpadne :-)

my juz wdomku mlody spi....pojezdzilismy ale tak juz ok 18 zimno...
ja tez myslalam zeby gyrosa zrobic ale ja to zawsze robie na wielkanoc to zrobie nie bede tak czesto robic bo sie przejemy..:tak:
zmykam poszukac tej hulajnogi:-)
milego wieczorku;-)

owca- pyskuje mi jak stara maleńka, wygania mnie z pokoju, Arka tłucze, czort mały nie chce się słuchać, jak ja jej mówię, że jej coś zabiorę to ona mi rzuca i mówi: "zabieraj to stąd innym dzieciom", teksty to ma nie wiem skąd, dzisiaj ją olewałam, bo nie mam już argumentów, wszystko na nie, a histeria taka, że waliła mi w drzwi i kopała. No ale potem przyszła do mnie i mnie głaskała, do czasu bo potem znowu mi pyskowała. Już się boję co będzie jak podrośnie. Zazdroszczę, że macie tak blisko działkę, ja na moją piechotą to bym musiała z pół dnia iść.

ciasteczko-
chyba na róg skoczę, żeby kasę mieć, ale ceny obłędne.

Dopiero co wrocilam z kosciola 15 minut temu masakra....
takze na hanki termin idzie 9 dzieci hehe..
fotograf bedzie robil zdjecia i plytka cd tez bedzie a my nie mozemy robic fotek w kosciele ale to dobry pomysl...
mlody zasnal w aucie i spi dalej...
ja tez zaraz ide w kimonko :tak:

Kroma skad ja to znam te pyskowki ech dzieciaki...

Marzenka wynalazlas cos??

Dobrej nocy kochane :-):-)

reklama
dzien dobry:-)
kroma u mojego tez czasem takie zachowanie ze pyskuje wczoraj cos wydziwial na klatce schodowej i przy drzwiach zaczal je kopac i walic piesciami:szok:nie chcial wejsc do domu to sie wkurzylam weszlam sama do domu a go zostawilam wrzeszczacego przed drzwiami....smiac mi sie chcialo bo sie chlopina przestraszyl ale pozniej byl kochany...niech wie ze nie zartuje....i nie ma ze mna zartow....
u nas to hitem sa mrowki strasznie sie ich boi :-D:-D:-D
owca zamowilam taka co niuska przyslala tyle ze niebieska z zielonym:tak:
tylko 9dzieci idzie w tym dniu do komuni?:eek:dziwnie jakos...
ja dzis mam troche roboty musimy isc kupic jakies balony po zakupy na plac bo dawid nie popusci ogarnac domek a pozniej na rower pewnie jak zwykle...wczoraj bylismy nad jeziorkiem:tak:
teraz trzeba sie przyzwyczaic do takiego trybu zycia bo cala zima w domu nie bylo gdzie sie tak zmeczyc a teraz to wieczorami normalnie padam na pysk.....
wstawac

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry