reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej, moja padła, ale mam dziś koszmar z nią. smarka, kicha kaszle. narazie syropek daje i wit c mam nadzieję, ze się nie rozwinie. gorąca kąpiel i herbatka z miodem. teraz niech spi, mam nazieję ze bedzi elepsza noc niz wczoraj. a jutro chcemy jechac do ikei ale zob aczymy jak sie mala bedzie czuła.
dziś byłam w gorzowie, porobiłam rano wyniki siki i krew, tokso i wassermann. mam nadzieje, ze bedzie okej. we wtorek jade na usg i już się trochę nie mogę doczekac.
kupilam farbe i juz mnie się kolorują kłaki bo jak dupa jeza wygladałam juz.

reklama
dzien dobry
obudzila mnie dzis piekna pogoda za oknem:-)chcialam pospac dluzej ale mlody rolete do gory wzial i dupa;-)ale i tak juz dawno nie lezalam w lozku do 7 hahahaha:-Dja za niedlugo biore sie za torta ciekawe jak mi wyjdzie:-)

Dzien dobry
mnie o 5:50 obudzil pies z zabawka w lozku wrr...ale zasnelam dalej i kolo 7 szymon wstal..
teraz kawka i potem na dzialke na grilla uciekamy

Marzenka pochwal sie potem torcikiem :tak:

Udanej soboty kochane :-)

DSC00380.jpga to torcik :-D

Witajcie.
My wczoraj w sumie cały dzień poza domem dlatego nie było Mnie.
Rano na 8 szłam na usg bioderek, potem mały spacerek i zaszłam do Megi ;-) fajnie było czas zleciał,
od niej wyszłam i poszłam spacerkiem na rehabilitację, teraz babka mówiła że miesiąc jej nie będzie
i kazała dzwonić i się umówić na wizytę po tym długim weekendzie majowym wiec to wychodzi, że ponad
miesiąc jej nie będzie a nie m-c :baffled:

mycha ale moj gyros to zwykla salatka to nie przypomina tych gyrosow z barow:no: ale wole to niz
isc i kupic 3 kebaby i wydac kupe siana
kroma teraz super sa materilay wykonczeniowe tylko kase miec i mozna szalec:-D
owca ty jak ja tez pol dnia na dworze:-)

No dobrze ciacho Ja wiem że to w formie sałatki ale i tak chciałabym przepis tak jak Ty robisz?? :tak:

owca- pyskuje mi jak stara maleńka, wygania mnie z pokoju, Arka tłucze, czort mały nie chce się słuchać, jak ja jej mówię, że jej coś zabiorę to ona mi rzuca i mówi: "zabieraj to stąd innym dzieciom", teksty to ma nie wiem skąd, dzisiaj ją olewałam, bo nie mam już argumentów, wszystko na nie, a histeria taka, że waliła mi w drzwi i kopała. No ale potem przyszła do mnie i mnie głaskała, do czasu bo potem znowu mi pyskowała. Już się boję co będzie jak podrośnie. Zazdroszczę, że macie tak blisko działkę, ja na moją piechotą to bym musiała z pół dnia iść.

ciasteczko-
chyba na róg skoczę, żeby kasę mieć, ale ceny obłędne.

Kroma Nam też Wojtek dokazuje, ostatnio nauczył się jakieś głupie miny robić, nie wiem skąd on to wziął,
Ja coś do Niego mówię jak broi a on minę trzaska i jeszcze nerwy pokazuje, też zaczęłam stosować wyprowadzanie
Go do jego pokoju bo inaczej się nie da .. :no:

No nic wczoraj się tyle nachodziliśmy że wieczorem nie wiedziałam co mam z nogami zrobić, masakra ..

Marzenka torcik jest super i pewnie smaczny też jest. :tak: :-)

Miłego dnia i weekendu. ;-)

Ciacho ok, dzięki.
A tutaj pustki jak to w weekend ...

Idę na chwilę na tajniak się wygadać, kiepski moment na to wybrałam bo weekend
i nikogo nie ma, ale może ktoś zerknie później czy jakoś ...

Hej....ale cisza na wateczku ale co tam pogoda dopisuje to nikt na kompie nie siedzi :-):-)
my niedawno wrocilismy z dzialki,pierwszy gril zaliczony :tak:
dzieciaki jeszcze lataja pod blokiem dopiero mloda mi z rykiem przyleciala ze jakis murzyn ich zaczepia i goni rowerem a oni na rolkach :szok:
jeszcze gowniarz stanal pod balkonem i gapi sie na mnie jak na niego wyzywam wrr...mial mnie w nosie bylo widac pszczyl mial ze 10-12 lat :tak:

Marzenka powiem ci ze super torcik zrobilas widze znasz sie tez na rzeczy :-) napewno smaczny :tak:

Wrzuce znow kilka fotek z dzis a co tam...

Milego wieczorku :happy2:

Uhhh ale dzieje się. Mamy co załatwiać, a jeszcze dziadkowie postanowili wykorzystać, że wreszcie jakiś facet bez 2 lewych rąk jest w okolicy i w domu praktycznie nas nie ma. Ciekawe ile jeszcze potrwa ten bieg związany z tym, że się przenieśliśmy. Dokumenty prawie pozałatwiane, jeszcze tylko zanieść do wojewódzkiego papiery męża, żeby go zarejestrować w poniedziałek i moje prawko odnowić i z papierkową robotą chwilowo będzie z głowy. Ale dalej uważam, że jednak tu łatwiej się sprawy załatwia, mimo, że wszystko musi być w milionach egzemplarzy i na kilometrowych drukach.
No ale jest cieplutko i przyjemnie, to można latać po mieście i załatwiać. Mam nadzieję, że jutro też będzie miło, to sobie gdzieś w zieleń się zakopiemy i chcę sobie porobić jakieś fajne zdjęcia z brzucholkiem. Buźki weekendowe w te pustki tutejsze ślę :-)

reklama
Yolanta ja wlasnie kukam siadlam sobie i piwko z sokiem popijam
maly mi juz szybko zasnal bo o 19:30 wymeczyl sie dzis chlopak to padl :tak::tak:

fajnie ze prawie wszystko macie zalatwione z papierami
a jesli moge spytac to mieszkacie gdzies z rodzicami czy cos wynajeliscie??;-)

no i czekam na zdjecia z brzuszkiem chetnie obejrze :-):tak:

Dobranoc kochane nie zapomnijscie o zmianie czasu ;-)

Do góry