reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hello
100 latek dla Dawidka :***
Yolanta -fajnie ze juz w PL jestescie .Ile czasu lecieliscie z Portugalii do Polandii??
Larvuna -nie bedzie tak zle ,moja tesciowa najprawdopodobniej nawiedzi nas w maju .Ja sie ciesze :-)wnuczke i synka ponianczy a sie poobijam hihi

ide mala spac pogonic zyna mnie wnerwiac
Spokojnej nocy

Agu-laJa byłam raz z moją córką jak miała 1,5 roczku na zabiegu na Dekerta w Gorzowie(miała wycinanego naczyniaka) spędziłam z nią całą dobę dali mi łóżko za które trzeba było zapłacić wtedy 10zł za dobę, ogólnie dobrze wspominam...jedzenie sama musiałam sobie zakupić w bufecie np. Nie wiem jak jest teraz i jak się jest kilka dni...

megi teraz tez jest niby 10zł opłaty tak mi powiedziała wczoraj kardiolog ale o łózko cięzko na chirurgii teraz ale to juz nie chodzi o to ja sie martwie bardziej o przygotowanie małemu butelki można gdzieś zagotowac wode na mleko czy jak to tam wygląda? Prosić sie strasznych pielegniarek co 3 godziny naprzykład? może wiesz jak było w tej kwestii?

dzien dobry
moj maly pobil rekord:szok:spal od 16-30 do 6:szok::szok::szok:obudzialm go tylko przed 21 przebralam w pizamke zrobil siku i poszedl dalej spac do nas do lozka:-D
niuska niby fajne te hulajnogi ale ta kolorystyka mi sie nie podoba.....ale jak mowisz ze jestescie zadowoleni to pomysle nad tym
befatko dziekuje fajnie ze tesciowka nawiedzi przynajmniej odetchniesz

yolanta ja nie znam gorzowa to nie pomoge....

hej dziewczynki :)
Marzenko to jak Dawidek zasypiał to moja się budziła :p spała wczoraj 2,5 godz. w dzień - babcia ja położyła a ja miałam nerwa bo poszła spać dopiero o 23:00 wrrr ... ale mały ci przespał swój dzień :)
U nas pogoda lipna gdzie ta wiosna ??? ja marznę w pracy - 18 stopni ledwo ...
Hulajnoga co ma Martusia superowa :)) my mamy dwu kołową bo siostrzeńcu więc nie będę musiala kupować ;) Miłego dnia !! Lecę do okna szukać słońca ...

witam niewyspana :dry: marzenka to pieknie ci mlody pospal ponad 12 godzin pewnie wykonczony byl
madziarena jak na rano to jest cieplo bo 10stop. a u was juz nie grzeja? u nas jakies przejasnienia na niebie to moze i slonce bedzie:tak:

ciacho ja tez nie wyspana...mlody sie obudzil o 3 bo pic chcial a pozniej to ja zasnac nie moglam a jak juz zasnelam to mialam jakis koszmarny sen:wściekła/y:

reklama
megi teraz tez jest niby 10zł opłaty tak mi powiedziała wczoraj kardiolog ale o łózko cięzko na chirurgii teraz ale to juz nie chodzi o to ja sie martwie bardziej o przygotowanie małemu butelki można gdzieś zagotowac wode na mleko czy jak to tam wygląda? Prosić sie strasznych pielegniarek co 3 godziny naprzykład? może wiesz jak było w tej kwestii?

agula weżmiesz sobie termos z gorącą wodą i nie bedziesz musiałam się prosić. chociaż z drugiej strony powinno być cos dla was takiego, przecież pewnie nie wy pierwszi na butelce. dacie rade. a moze zadzwon i zapytaj???

hej babki

ja wyspana, zasnełam na jakimś filmie, kolo 22, a wstalam o 8.15. mała piła w nocy tylko herbatke Boże cudowne mam dziecko. oby tak zostalo, bo od kilku tygodni latam znow z butla w nocy. ale koniec tego. teraz bede jej herbatke dawac, nie ma żarcia w nocy...no chyba, ze ciężarna mama....

pięknie świeci za oknami, mała mi pozrywała zasłony muszę coś powiesic dzis. może i okno umyję ;)

no, i włos musze zrobic, bo zasnelam z mokrymi. OMG nie chcecie mnie zobaczyc.
kawusia mniami

Larvunia żyjesz?

ciacho - a papuga to jakas rasa? bo ja sie nie znam.

Ostatnia edycja:
Do góry