reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Wstałam :)
Witam się i ja ;)
Kroma moja to już wogóle pyskuje - ostatnio mówi do mnie : popierdzieliło Cię mamuś ? No szok ... a robie tak jak Marzena - zostawiam i idę dalej niech się drze :) No i u nas hitem też są mrówki a do tego muchy - mała boi się okropnie hhee
Owca - ale Was tam przytrzymali - no ale już niedługo koniec.
Ja dziś też mam w planach rower z małą - jeśli nie będzie wiało - może przejedziemy się nad jeziorko z mężulem - ale my mamy 7 km nad jeziorko :/ no nic damy radę :) Zobaczymy jak się wszystko potoczy ! Miłego dnia !

madziarena u mnie nad jeziorko to z 5km ale rowerkiem to szybko sie jedzie:tak:
hehe moj sie jeszcze slimakow kiedys bal:-Dja przewaznie wynosze do pokoju malego jak mi strzela jakies fochy w domu.....ja sie troche uspokoje i on tez...lepsze to niz dac klapsa....u mnie to juz ostatecznosc!!
kroma i tak masz pewnie stalowe nerwy bo z dwojka to juz nie jest nic takie proste.....
future mala ci sie zaziebila?u mnie tez dawid sie smaral ale widze ze juz coraz mniej:-)

hejka

wyspana, Arek już się nie budzi tak w nocy.

Muszę jechać załatwić przedszkole, bo zaraz koniec mca, a ja ciągle nigdzie nie byłam.

Marzenka i Madzierana-
moja się nie boi robaków, w sumie nie straszę jej tak, kiedyś bała się dziada, a teraz już nie. Co do zamykania i zostawiania to ją zostawiam dlatego waliła w drzwi, aż je uszkodziła, więc poszłam do niej, noga ją bolała. Mało skutkuje takie zostawianie u nas, bo po jakimś czasie znowu to samo jest, albo siedzi i się bawi. A na dworze to ona grzeczna jest.

Future- zdrówka.

Witam z kawusia :-):-)
tak marzenka piekne slonko u nas tez
pranko juz mam na balkonie
za godzinke jade na miasto skocze do solarka i polaze po sklepach :tak:

Marzenka w sumie jest 25 dzieci do komuni ale oni dziela kto jak chce na 2 terminy 22 i 29 kwietnia
i dlatego w hani terminie 29 idzie tylko 9 dzieci :tak:
tu ogolnie nie ma duzo katolikow :no: jak idziesz ulica to slyszysz wiecej innych jezykow niz niemieckiego haha
pelno narodowosci tu duzo turasow i murzynow hehe :-D

Witam.
A nas miło dziś zaskoczyła mycha przychodząc do nas z Jasiem, kawusię wypiło się zjadło śniadanko i czas nam zleciał...
Obiadek się zrobi, ziemniaczki i rybka a potem śmigamy na dwór, Zuzia doczekać się nie może:-)
Pozdrawiam

my tez juz w domku
ale za niedlugo znow wybywamy tylko czekamy na tate zjemy obiad i zmykamy gdzies sobie
:tak:
megi uwielbiam rybke:tak:fajnie ze mycha byla zawsze to milo ze ktos odwiedzi:tak:

witam sie dopiero bo nie mialam czasu, mialam niezbyt udany poranek, dopiero po 12 godzinie zjadlam sniadanie nie bylo czasu
piekna pogoda, troche sie nalazilam i generalnie mam dosyc dzisiejszego dnia
chyba dzisiaj juz nie zajrze wiec milego piatkowe wieczoru

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hello:)
ale tu dzisiaj cicho. chyba wszystkie korzystacie ciepelka:)
mnie przed chwila mlody wkurzyl wiec ma kare i dzisiaj sam w pokoju swoim siedzi. cala droge z przedszkola sie tak darl jakbym mu krzywde zrobila, wogole nie szlo zrozumiec co mowi i o co chodzi. wpadl w histerie i koniec. dopiero przed drzwiami mieszkania sie uciszyl, bo wiedzial ze nie odpuszcze w domu. no i teraz focha ma i rysuje w pokoju.

wczoraj bylismy na usg:)poszlismy na konsultacje do innego lekarza bo ten moj ostatnio mnie wkurzyl i nawet skierowania na usg nie chcial dac. z malutkim wszystko ok. wazy 1300, jest raczej drobny, ponizej 50 centyla idzie. wszystko mu posprawdzal , 45 minut usg robione i wkoncu czuje sie ze moja ciekawosc zostala zaspokojona, dostalam odpowiedzi na moje pytania i nie musze siedziec i sie domyslac. mlody oczywiscie na wejsciu jajka pokazal wiec nie mamy zludzen ze zmieni plec:-D

Do góry