reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wiecie teraz są gorsze czasy ze względu na przestępczość wobec dziec, kiedyś nie było to nagłośnione i nikt nic nie wiedział i się nie bał i dzieci same latały, a teraz to każdy się boi, że dziecko zginie, tyle się słyszy i ten internet wszystko tam się sprzedaje, a kiedyś nie było dostępu do internetu i mało kto tam się połasił na porwanie dziecka. Moja chrześniaczka ma 11 lat i też ją odwożą i jak kuzyn usłyszał o tym zboku na Górczyńskiej to w ogóle jej już nie puści. A mała już sama chodziła na rower i wrotki. Ja nie wiem jak ja zrobię, też mam fobię. Ja też sama łaziłam, i to jak miałam 5 lat bawiłam się sama pod blokiem, pod okiem mamy, a ze szkoły wracaliśmy razem w kilkoro.

Aneteczka- telemarketer z obsługą komputera, ale na razie to ciągle jest obsługa komputera, a telemarketingu mało co.
Dobra spadam rano trzeba wstać

Ostatnia edycja:
reklama
hej wieczornie
mam dosc na dzis, moj mnie zdraznil :angry: nawet niechce mi sie o tym gadac...
mala jeczy , dzis dwa razy mi sie zrzygala :baffled: wisi ciagle na cycku i mam wrazenie ze sie poprost przejada. Ale jak sie buntuje i cycka nie daje to zaraz sie wscieka i coraz glosniej zaczyna skwierczec mi ggrrrr... no mam dosc na dzis.

A ja sama do szkoly chodzilam od hotelu stilonowskiego, przez park do 2ki szkoly podstawowki od drugiej klasy :tak: Klucze na szyje i heja, zyje ;-)
Smieszy mnie jak tescie z jednego konca g-wa na drugi koniec pedza po wnuczki do szkoly (ktora ma raptem 5 min drogi do domu) by je zawiesc ze szkoly do domu i z nimi siedza do powrotu rodzica. Czyli Ada (teraz lat 12) konczy ok 12.00 to jada po nia a o 14.00 jej mama konczy prace i te dwie godziny samej jejnawet nie zostawia. Paranoja, ale ich sprawa.... NIewazne bo sie tylko wkurzam ze tam tescie sa non toper z wnuczkami a do marcelka przyjezdzaja tylko na urodziny :-( raz w roku... no niewazne.
zle ogolnie jestem.... eehhhh

Future nie ide jutro do kosciola, jade do g-wa, bo moj rano po wyniki jedzie sobie robic pozniej ma klienta a ja posmigam po ascanie, nie wiem czy zdazymy wrocic do tej 16,30 Zadzwonie jakby co.

Edit:
Daffi odrazu mowie, ze mam remont kibelka zaczety, tzn kibel stoi ale warunki paskudne, zebys sie nie przestraszyla ;p

Ostatnia edycja:
hej wieczornie
mam dosc na dzis, moj mnie zdraznil :angry: nawet niechce mi sie o tym gadac...
mala jeczy , dzis dwa razy mi sie zrzygala :baffled: wisi ciagle na cycku i mam wrazenie ze sie poprost przejada. Ale jak sie buntuje i cycka nie daje to zaraz sie wscieka i coraz glosniej zaczyna skwierczec mi ggrrrr... no mam dosc na dzis.

A ja sama do szkoly chodzilam od hotelu stilonowskiego, przez park do 2ki szkoly podstawowki od drugiej klasy :tak: Klucze na szyje i heja, zyje ;-)
Smieszy mnie jak tescie z jednego konca g-wa na drugi koniec pedza po wnuczki do szkoly (ktora ma raptem 5 min drogi do domu) by je zawiesc ze szkoly do domu i z nimi siedza do powrotu rodzica. Czyli Ada (teraz lat 12) konczy ok 12.00 to jada po nia a o 14.00 jej mama konczy prace i te dwie godziny samej jejnawet nie zostawia. Paranoja, ale ich sprawa.... NIewazne bo sie tylko wkurzam ze tam tescie sa non toper z wnuczkami a do marcelka przyjezdzaja tylko na urodziny :-( raz w roku... no niewazne.
zle ogolnie jestem.... eehhhh

Future nie ide jutro do kosciola, jade do g-wa, bo moj rano po wyniki jedzie sobie robic pozniej ma klienta a ja posmigam po ascanie, nie wiem czy zdazymy wrocic do tej 16,30 Zadzwonie jakby co.

Edit:
Daffi odrazu mowie, ze mam remont kibelka zaczety, tzn kibel stoi ale warunki paskudne, zebys sie nie przestraszyla ;p

Larvunia no cos ty;p
ja przyjezdzam dow as a nie do kibelka;p hehhe
nie masz sie co obawiac;p

No nie wierze. ja dizs pierwsza?
Ja mam ostatnio klopty ze snem.
i nie iwem czy cos bez recepty dostane?
do lekarza nie zmaierzam isc i gadac o kloptoach ze snem.
nie ejstem jak te inne dewoty co biegaja co chwile z byle problemem. nie czesto odwiedzam lekarzy.
ale nie zasne szybciej jak 2 w nocy a o 5 jestem juz wyspana. dzis julka cos spala zle tez bo 3 razy sieobudzila usiadla i plakala.
i jak tak od tej 2-5 wyspie sie to pozniej w dzien meidzy 13-14 mam mega kryzys senny.

Ostatnia edycja:
Witam

Dafii- w aptece dostaniesz ziołowe leki na sen.

Ja w pracy, kawę pije i śniadanie jem.

Jakaś senna pogoda, najlepiej to bym poszła spać.

Ja kiedys je brałam, one trochę wyciszają, ale to jednak ziołowe tabletki i ich działanie jest słabe. Jednak warto spróbowac na początek, może wystarczy żebyś się tylko wyciszyła, uspokoiła, czasem i to pomaga zasnąć.Warto spróbowac nim po chemikalia się sięgnię.Cena ich też nie jest wysoka.

Ostatnia edycja:
no to bede cos kombinowac. jeszcze melise mipolecono przed snem wiec moze akurat.
bo chcialaby sie wyspac chociaz na jutro jak pojade do Misialinki i Helusi.

reklama
Do góry