reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień dobry kochane, wstałam i od rana porządkuję, zakupy zrobione jeszcze odkurzę i git mogę czekać za moimi aniołami ale i tak będą pewnie ok 16 jak nie dalej....;) miłego dnia

reklama
Cześć
U Nas od wczoraj jest Moja kuzynka - 12 letnia pomaga Mi troszkę przy synku, Wojtuś klei się do Niej więc mam troszkę luzu..
A że dziś ładna pogoda, słoneczko świeci to po 11 wyszłyśmy z domku, poszłyśmy do szpitala odebrałam swoje wyniki, potem zaliczyliśmy plac zabaw i później spacerkiem pomału do domku, obiadek wstawiłam już właśnie zjedliśmy, synek się wyspał i poszedł z młodą na spacerek... :tak: Ja zaraz męża obudzę bo śpi bo dziś jak nigdy już godz. 13.30 był w domku :szok: i położył się na troszkę, jak Go dobudzę to może jakiś spacerek z młodymi do jakiegoś lasku czy gdzieś zaliczymy ;-)
Miłego dzionka życzę i sorki, że tak tylko o sobie. Papapapapapapapapapapa buźki:-)

witam laski dopiero w domu, plecy mnie bolą, że szok.

Lavrunia- ja się nie kąpię bo nie mam wanny, a Olka już uświadomiona, wie kto co ma, a czy rozumie to nie wiem, jedynie co ciekawa była, że mam włosy i mówi spinki mama, a ja jej nie tam się nie nosi :-) Jedynie co to moje dzieci same razem się kąpią.

A ja nie nosiłam dzieci w nosidełku ani w chuście, nie chciały. Więc wózkiem, na rękach i teraz Olka na nogach.

pewnie megi masz racje...
my dopiero obiad zjedlismy, juz glodna bylam ;-)
Future jak tam mala ksiezniczka sie miewa :-)
mycha milego popoludnia :tak:

edit:
kroma wyprzedzilas mnie ;p
thx za odp ;-)
ponoc jak dzieci pytaja na niewygodne sprawy, trzeba krotko odpowiedziec na temat i nie rozwijac wypowiedzi ;p
bo jak juz sie zaglebia to pytaja i pytaja pozniej ;D
ja tak zrobilam z pytaniem synka "a ktoredy misia wyjdzie, czy pepuszkiem" odpowiedzialm mu ze nie, cipeczka ;p i na tym temat sie skonczyl bo szybko go zagadalam innym tematem hehehe ;p

Ostatnia edycja:
Jestem jestem...
ale tak jak megi pisze podczytuje was ;-)
mama dojechala na 6 rano w sumie 7 godz zeszlo ale miala przesiadke na busa w swiebodzinie :tak:
teraz kawke pije i ide zaraz kaszaneczke usmazyc z cebulka bo obiadu dzis nie jadlam...:no:

a gdzie ciasteczko sie podziewa?

megi juz pewnie swoich " aniolow " powitala :-)

future a ty znowu na imprezke smigasz ale masz dobrze ze mama tak chetnie zostaje z malutka :tak:

Larvunia co do kapieli to nigdy nie kapalam sie z moimi :no:..jakos tak nie wiem czemu...:baffled:..ale dzieciaki jeszcze kapia sie razem :tak: i jest ok jak narazie bez zbednych pytan :-D
Szymek mowil ostatnio do m ze chlopcy maja siusiaki a dziewczyny maja pimpki :-D

hej kroma jak tam kurs ? jak sobie radzisz?

mycha udanego wypadu do lasku jesli pojechaliscie :tak: fajnie ze masz taka pomoc do wojtka zawsze to chwila spokoju dla ciebie :-)

Pozdrawiam wszystkie mamuski :happy2:

Future to ja mam tylko nadzieje ze ty w srode na pewno bedziesz u Larvuni;p
taka okazja sie szybko moze nie powtorzyc;p

reklama
Do góry