reklama
C
ciasteczko
Gość
milo ze sie Wam tort podoba:-) najwazniejsze ze smakowal wszystkim
madzia my tez po spacerku chociaz ja to bym nigdzie nie wychodzila mam lenia ale cieplo jest wiec trzeba
futro przewietrzyc
kroma no to buty mega tanie jak po 7zl
madzia my tez po spacerku chociaz ja to bym nigdzie nie wychodzila mam lenia ale cieplo jest wiec trzeba
futro przewietrzyc
kroma no to buty mega tanie jak po 7zl
kroma po 7 zl buty nowe mega tanio...
kurde ale w niedziele wyprzedaz ehmm.. do kiedy
ciacho jak dzionek mija...
madzia teoretycznie w tedy co Future czyli 21 sierpnia ;-) We wtorek sie okaze ostatecznie, bo idziemy jeszcze raz do kosciola bo probosz od sierpnia noiwy jest ;-)
my 1,5 h lazilismy po K-cach ;-) juz wiem gdzie tory prowadza odemnie heheh torami szlismy i troche wokol ronda ;-) mlodego juz nogi bola a mi w chuscie z mloda jakos goraco sie zrobilo... chyba duszno na dworze sie robi albo tylko mi sie tak wydaje i sie poprostu zgrzalam...
ide na herbatke ziolowa i batonika ;-)
kurde ale w niedziele wyprzedaz ehmm.. do kiedy
ciacho jak dzionek mija...
madzia teoretycznie w tedy co Future czyli 21 sierpnia ;-) We wtorek sie okaze ostatecznie, bo idziemy jeszcze raz do kosciola bo probosz od sierpnia noiwy jest ;-)
my 1,5 h lazilismy po K-cach ;-) juz wiem gdzie tory prowadza odemnie heheh torami szlismy i troche wokol ronda ;-) mlodego juz nogi bola a mi w chuscie z mloda jakos goraco sie zrobilo... chyba duszno na dworze sie robi albo tylko mi sie tak wydaje i sie poprostu zgrzalam...
ide na herbatke ziolowa i batonika ;-)
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
No a ja wróciłam jakiś czas temu do domku, byłam w odwiedzinach...no i postanowiłam upiec dla moich łasuchów placka i już zrobiłam...z galaretką, truskawkami i czereśniami na biszkopcie przekładanym kremem. Teraz relaksik
ciacho- gitny tort jak zawsze
ciacho- gitny tort jak zawsze
C
ciasteczko
Gość
larvunia ja dojadam jeszcze wczorajsze, bo sis mi zapakowala na odchodne
a ja sobie z mezulkiem spacerek zrobilam i deszcz na koncu na lekko zmoczyl
a ja sobie z mezulkiem spacerek zrobilam i deszcz na koncu na lekko zmoczyl
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
helo. wróciliśmy z festynu wiejskiego hehe. fajnie było, ale później się wiocha zrobiła. nie lubie czegoś takiego. w swoim towarzystwie to inaczej, ale my tu nikogo nie znamy. jak jacka rodzice pojechali, to wróciliśmy, małą trzeba było kąpać, karmić....eh i dobrze.
jutro jade do lekarza, a wtorek w zasadzie spędzam chyba cały z Larvunią )) najpierw jedziemy so kostrzyna a potem do księdza....chyba się z nią ożenię hahha
;***
jutro jade do lekarza, a wtorek w zasadzie spędzam chyba cały z Larvunią )) najpierw jedziemy so kostrzyna a potem do księdza....chyba się z nią ożenię hahha
;***
kroma
Fanka BB :)
lavrunia- chyba do wykupienia wszystkiego, to jest 3 przecena i wtedy mają najtaniej, ja kupiłam Arkowi 21 rozmiar, on ma takie trampki i dla Olki też, a największy rozmiar to były butki 30tki, ale chyba największy wybór jest tam Na Jana Pawła, bo w Askanie mało było, ale coś dorwałam.
reklama
Podziel się: