reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

w końcu może pogoda się poprawi.
ciacho- super misiu.

Ja byłam na wyprzedaży w crocodilo i kupiłam buty dla dzieciaków po 7 zł i jakieś bodziaki po 15 zł, taniej nie było.
Mnie coś łeb boli.

reklama
milo ze sie Wam tort podoba:-) najwazniejsze ze smakowal wszystkim
madzia my tez po spacerku chociaz ja to bym nigdzie nie wychodzila mam lenia ale cieplo jest wiec trzeba
futro przewietrzyc
kroma no to buty mega tanie jak po 7zl

kroma po 7 zl buty nowe :szok: mega tanio...
kurde ale w niedziele wyprzedaz ehmm.. do kiedy :eek:
ciacho jak dzionek mija...
madzia teoretycznie w tedy co Future czyli 21 sierpnia ;-) We wtorek sie okaze ostatecznie, bo idziemy jeszcze raz do kosciola bo probosz od sierpnia noiwy jest ;-)

my 1,5 h lazilismy po K-cach ;-) juz wiem gdzie tory prowadza odemnie heheh torami szlismy i troche wokol ronda :-D;-) mlodego juz nogi bola a mi w chuscie z mloda jakos goraco sie zrobilo... chyba duszno na dworze sie robi albo tylko mi sie tak wydaje i sie poprostu zgrzalam...
ide na herbatke ziolowa i batonika ;-)

No a ja wróciłam jakiś czas temu do domku, byłam w odwiedzinach...no i postanowiłam upiec dla moich łasuchów placka i już zrobiłam...z galaretką, truskawkami i czereśniami:tak: na biszkopcie przekładanym kremem. Teraz relaksik

ciacho- gitny tort jak zawsze:tak:

larvunia ja dojadam jeszcze wczorajsze, bo sis mi zapakowala na odchodne
a ja sobie z mezulkiem spacerek zrobilam i deszcz na koncu na lekko zmoczyl

helo. wróciliśmy z festynu wiejskiego hehe. fajnie było, ale później się wiocha zrobiła. nie lubie czegoś takiego. w swoim towarzystwie to inaczej, ale my tu nikogo nie znamy. jak jacka rodzice pojechali, to wróciliśmy, małą trzeba było kąpać, karmić....eh i dobrze.

jutro jade do lekarza, a wtorek w zasadzie spędzam chyba cały z Larvunią ;))) najpierw jedziemy so kostrzyna a potem do księdza....chyba się z nią ożenię hahha
;***

lavrunia- chyba do wykupienia wszystkiego, to jest 3 przecena i wtedy mają najtaniej, ja kupiłam Arkowi 21 rozmiar, on ma takie trampki i dla Olki też, a największy rozmiar to były butki 30tki, ale chyba największy wybór jest tam Na Jana Pawła, bo w Askanie mało było, ale coś dorwałam.

reklama
Do góry