reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

spoko, nie bede sama ich myla. ale tak licząc wszystkie, to mamy 13 okien. ale zawsze sie jakoś dzielimy. zresztą przyjedziesz, to zobaczysz. dzis juz od 13 siedzialam na dworze w ogrodzie. troche chodzilam z psem, troche kury sąsiadów gonilismy, bo moj tata juz cos posadzil, to te wredoty wydziobaly. dzis sadziliśmy czosnek ;) i grabilismy trawe. a ja w bezrękwaniku tylko. mhmmm love wiosna ;)

reklama
wiosna 2011 001.jpg

zakwitło ;)

i harce w załączniku

Załączniki

• wiosna 2011 008.jpg
    wiosna 2011 008.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Cześć laseczki, wpadłam na moment powiedzieć że żyję:tak: Komp mój wyczyszczony chodzi jak ta lala tylko neta nie mogę odbierać więc korzystam z mężusia lapka bo u niego jak się kabel podłączy to net jest:eek: jutro znów faceta się zawoła niech naprawi bo nie po to tyle kasy zapłaciliśmy...Tak poza tym w miarę ok Zuzka od wczoraj mi trochę gorączkuje nie wiem czy ją gdzieś nie przewiało czy jak...Za 3 dni mężulka już będę żegnała, masakra stresuję się jak bym to ja miała wyjeżdżać:-( Pozdrawiam wszystkie z osobna, odezwę się jak już net będzie działał w kompie no i jeśli mi czas pozwoli bo na razie to tylko lepię się do mojego w kółko:-) zrozumcie mnie...buziaki;-)

Hej ja tez zyje:tak:
ale czasu brak
hania byla dzis na urodzinach a my w gosciach:-)
dopiero wrocilismy..:tak:
macie sie z tymi mamusiami wesolo hehe ja mam spoko bo daleko :-):-)

megi wspolczuje trzymaj sie tam kochana !!!:tak:

ide ogladac na tvn :tak:

ale dzisiaj naprawde bylo pieknie i cieplo,
kroma pamietam ale chyba predzej przez neta sie zgadamy niz ja do ciebie wstapie, czasu jakos ostatnio brak
ty mi musisz napisac jakie chcesz tzn. co na wierzchu dla mlodego i mlodej? bo to ze na bitej smietanie to wiem
madzia widac ze masz tam towarzystwo ale to dobrze i widac ze ci tam dobrze:-)

kurcze szymek padl po 18 juz i tak spi...
ja sie wykapalam a teraz troszke tv kukne i do wyrka :-)

ciacho a no mamy troszke towarzystwa:tak:
jedni znajomi tez sa z mcza od nas...:tak:
jest oki

no nic dobrej nocy !! :-):-)

reklama
Do góry