reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam :)
U nas też jakoś tak pochmurno - a wczoraj było tak pięknie już wiosennie, aż się żyć chce :)
Byliśmy wczoraj z małą w bawialni Kameleon w Świebodzinie, wyszalała się na całego :)
Marzena jedziesz na pożeganie ?
Mnie Amelka wogóle nie słucha - mogę do niej mówić, krzyczeć a ona ma to w nosie :/

reklama
halo
pamietacie mnie jeszcze?:p
Jestem u rodzicow, u nich wczoraj nie bylo wody na Manhattanie caly dzien dzis jest a braki wody moga byc w calym Gorzoiwe nawet przez 3 tygodnie z przerwami bo naprawiaja awarie ujecia na Siedlicach i niskie cisnienie jest i brki tez moga byc ale do chole... podstwiali by beczki z woda grrrr...
U nas jakos leci jak widac na NK dzieciaki rosna;p w sobote bylismy na 18 siostry Pawła wczoraj na imieninach mojej mamy i dzis tez zostaje na noc bo jutrio ide do pracy sprawy pozalatwiac a mama zostaje z dzieciami;p
Moj Pawel jutro ma uordziny i dzis robie mu jakas kolacje w prezencie hih;p
co tu dalej pisac hmmmm
A komp wrocil z reklamacji ale nie uznali bo widac ze byl zlalany bedziemy jakos sie meczyc na dopinanej klaWiaturze USB bo na stacjonarnym podlaczonym do TV nie da sie pracowac bo kark siada ;p
no i na tyle nie iwem co tam jeszcze pisac;p

zrobiło się ładnie...idę na spacer z kundlami, nie za daleko, bo mąż mi nie pozwala heheh. moj dziś dostał zastępstwa w gorzowie w szkole językowej, wiec nawet nie przyjedzie na obiad. z witnicy prosto do gorzowa pojedzie, do 20...a ja sama siedze sobie...eh...

larvunia to ma dobrze. zreszta widać, bo nie widać jej na forum. Pewnie menżuś wrócił...buuuuuuuuuu
a ja sama...

Future ja dziękuję za taki okres buntu hehe :)
Mam prośbę do dziewczyn z Międzyrzecza - zobaczcie w Tesco jak będziecie czy mają na stanie rowery - czarny retro po 199 zł. bo w Świebodzinie są, ale interesuje mnie Międzyrzecz.

jestem chwilowo i ja ;-)
tjaaaa Future mezus wrocil ;-)
no co do okien to ja jestem przyzywyczajona bynajmniej do kuchennych i balkonowych bo u mnie nawet zaraz po umyciu to odbite sa lapki mlodego albo nos suni ;-)

reklama
Do góry