reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry:-)
my zostalismy sami do srody,mam nadzieje ze tylko do srody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nienawidze takich samotnych niedziel,
daffi wszytskiego najlepszego zokazji urodzinek duzo szczescia pociechy z dziecka i duzo duzo kasiurki:-)

dziekuje marzenko.... ostatnie 2 slowa by sie ajbardziej przydaly;p

reklama
Witam się i ja, po wczorajszym nie wyspana, mąż szalał do 3 nad ranem.

Daffii

Wszystkiego najlepszego, niech cię dobra wróżka obdarzy czym sobie tylko zażyczysz, a przede wszystkim szczęścia w miłości i zdrowia dla bliskich :)

hej ho ;)

juz wiem, co czul Marcelek Larvuni jak kaszlal i sie slinil przez sen. mialam to samo. dzis juz lepiej. wzielam septolete, jedna tabletke, niby nie mozna, ale przeczytalam w necie, ze jedna nie zaszkodzi. wzielam ta najmocniejsza, niebieską w czerwonym opakowaniu i troche przeszlo. oprocz tego psikam tantum verde i mysle, ze bede zyc. slabo sie czuje, dlatego leze, ale menzu za to usluguje. Babcia mowi, ze "ten twoj Jacuś to jak tylko kwękniesz albo się poruszysz, to już na rowne nogi stawal. przez cała noc..." chyba babcia miała jakiś sen hehhe. helenka jest bardzo grzeczna, chyba nie ma już za wiele miejsca na wygłupy.

dziewczynki nie chorujcie, trzymajcie się, pogoda zdradliwa. Jak każda baba hehhe.
nie wiem, czy jeszcze bede, ide do łózia ;*

buziak

Cześć Wam!!
Właśnie rodzice pojechali, mój ich na pociąg zawiózł...szybko ale miło czas minął:tak:
Teraz ja do nich z Zuzią na święta pojadę, może już z tydzień przed żeby mamie pomóc...będę już sama więc towarzystwo m się przyda choć i tak w sercu będzie ogromna pustka i tęsknota:sorry2: nikt i nic jej nie wypełni:-(
Miłej niedzieli;-)

megi tulam mocno;-)wiem co czujesz ja kazdego dnia jak wstaje to budze sie zta swiadomoscia ze zaraz go nie bedzie,choc jeszcze prawie miesiac do wyjazdu.
my zmykamy na spacer i w odwiedziny do mamy,bo coz robic wdomu

a ja już sama, koleżanka posiedziała i pojechała na obiad do rodziców. Wczoraj się dowiedziałam, że znajomi się rozeszli,a już mieli się zaręczać, szkoda :(
Teraz dzieciaki śpią, a ja mam chwilę dla siebie.
Też życzę miłej niedzieli
Future- kuruj się, bo czas porodu nadchodzi wielkimi krokami :)
Megi- ty to się biedna na tęsknisz, ja nie wiem czy bym dała radę, szkoda, że jedzie, ale z drugiej strony taka praca jego jest. Żeby czas wam szybko zleciał :)

reklama
halo
U nas dzieci zasmarkane, bylismy u lekarza zeby ich obsluchala ale jest ok tylko katar w2 sumie prawie juz przeszedl.
buziaki dla wszystkich:*

Do góry