reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam się obżarta jak bąk, zjadłam 4 pączki i nawet nie mam siły na obiad, aż mi się spać zachciało. Mam pranie zrobić a mi się nie chce.

Madzia- ja się uczyłam 11 lat niemieckiego i nieźle szprechałam dopóki nie pojechałam do Anglii, teraz nawet zdania po niemiecku nie powiem, wszystko od razu chcę mówić po angielsku, mam zamiar zacząć się uczyć niemieckiego, bo dużo rozumiem ale gorzej z wymową. Ty tam przebywasz i szybko się nauczysz. Mi niemiecki lepiej wchodził niż angielski.

Future- dzięki, jak będe na J. Pawła to zajdę, mam tam kuzyna.

Ciasteczko- super te pączki, takie jak moje, tylko ja miałam kupne.

A moja córka zjadła prawie dwa, nie wiem gdzie ona to mieści, przeraża mnie.
madziarena- ja mam taki i jestem zadowolona, jest testowany, http://www.skapiec.pl/site/cat/2107/comp/302227?gclid=CLbZ2oTBsqcCFYMTfAodOWeT_Q

Ostatnia edycja:
madziarena patrz na atesty kochana :tak:, jak znajde to pokaze jaki ja mam...

wlasnie Future odemnie wyszla, no nie nagadalam sie jeszcze :sorry2: JA bym mogla ja do wieczora trzymac hehehehe , ale sie nie dala skubana ;-)
foto Wam pozniej pokaze w galerii :tak:

haha, wiedzialm, ze pierwsza cos naskrobiesz. ja wlasnie zjadla...a raczej obżarłam się spaghetti, bo siedząc z mezem przy stole, nie moglam nie sprobowac.

a teraz musze ochajtnąć chatę trochę ;)

Witam
a ja sie dzisiaj wyłamałam z prostej przyczyny znow mnie choróbsko rozebrało. Zatoki mnie na......lają że ho ho pozbierac sie nie moge. Natala pojechała do mojej mamy a Zoska długo spała ale za to puźniej dostała sie do łazienki i wymyła wszystko szczotka od kibla ja to panikara jestem wiec odrazu ja wymyłam łącznie z buzia w srodku a ona miała ubaw po pachy. Moj stary raczej dzisiaj nie wroci a nawet jak to nawet nie damy rady sie przeprowadzic teraz bo ja umierająca.
to namarudziłam wam :-)
miłego dnia

Hej

My właśnie wróciliśmy ze spaceru, do parku kopernika udaliśmy się:-)Młody wcina teraz pierogi, tzn bardziej rozwala niż je, ale niech mu będzie:-D
Już sie nie mogę jutra doczekać, bo piątek i w końcu weekend

madzarena - ja mam taki Fotelik Maxi-Cosi Priori Xp 9-18 kg - porównanie cen w sklepach internetowych i powiem, że jestem z niego bardzo zadowolona, młodemu wygonie, ma trzy stopnie regulacji siedziska i co najważniejsze jest bezpieczny

Hej hej laseczki
Annes witam w klubie mnie tez zatoki napierdzielaja tydzien mialam spokoju bo wczesniej leczylam sie na nie 3 tyg grr
Ciacho ale super wygladaja te Twoje paczusie
Madziarena moja Kayka wozi sie w Halfords | Graco Logico M Baby Car Seat Heavenly Wszyscy bardzo zadowoleni i rozkałada sie dos spania.Co przy dlugich podrózach podstawa
Kroma slicznie Ci je Olcia tylko sie cieszyc
Larvunia-ucałuj Marcelka od cioci i Kajtka

Ide sie walnąc koło córci na sofe bo mnie zatoki napier....i nie moge sie na niczym skupic.Buziaki i zdrówka dla wszystkich

CZESC
mlody wlasnie co zasnol... w recz padl :sorry2: bidulek kiedy mu to minie...

Befatka Ty to sie masz z tymi zatokami :baffled: nie zazdroszcze. Mnie odpukac w ciazy nie chwycila migrana ani razu (tfu tfu tfu)... ZDROWKA
Future zazylas mnie textem ze juz za 2 tyg mozesz miec Helenke przy sobie a nie w sobie... powaznie. Do teraz nad tym mysle jak ten czas leci ze zaraz po Tobie bedzie moja kolej :sorry2:
Mlody zaraz jak wyszlas fochem zarzucil do mnie, ze juz poszlas i sie z nim nie pozegnalas :-D
aneteczka niech sie dziecko uczy jesc ;-)
annes zdrowka! Jak Befatka widze masz... wspolczucia...

moj z nowu w niedziele wyjezdza, no potne sie chyba... nie wiem jeszcze na ile ale wyjezdza :dry: Wkurza mnie ta jego praca... palanta jednego brakuje i teraz we 2ke musza nadrabiac za trzeciego... masakra. Dwa miesiace bez dnia wolnego w tym 3 wyjazdy.... Nie no na walentynki mial wolne :dry: i tak ponoc do konca marca. Wychodzi po 7.00 wraca po 22.00 :dry: Czasami wogole go nie widze bo zdaze zasnac. Psa puszczam mu jak napisze ze dojechal i dalej zasypiam.... ggrrr.... przezyc do kwietnia! A najbardziej to wakacje juz chce ;-)

Witam wieczorowo całe szczęście sasiadka to samo miało, nie to ze jej źle zycze, i leki mam wiec jakos funkcjonuje. Nati została na noc u mamy a Zonia lezy juz w łozeczku. Jutro mam z Nati do dentysty.

Larvunia- wiem co czujesz, jeszcze troszke marzec szybko zleci. tak to z ta praca jest ze trzeba zrezygnowac z zycia zeby miec na zycie... :-(

Ja tez chce wakacje.

Befatka-wspolczuje kochana, ja jeszcze tak nigdy nie miałam wogle od jakis 4 lat nie chorowałam a ostatni masakra jak nie urok to sraczka. Dobrze ze dzieciaczki zdrowe

dobrej nocy

reklama
Do góry