reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej.
Larvunia - z tego co wiem u nas się co roku składa podania - każdy bez wyjątku czy już chodził czy nie, nawet sześciolatki - choć mają pierwszeństwo.
Ja nie piekę pączków - dla nas dwóch nie opłaca się. Kupiłam rano jak szłam do pracy 6 i si :p mój M sam zje 4, 1 ja i jeden na wrazie "W" :p U nas w sklepie już wszystkie wykupione, teraz siostra szuka w innym :p
Ale macie fajnie ... siedzicie sobie w domciu z dziećmi ... a ja już od rana na nogach, teraz do szkoły to nawet weekendu nie będę miała, a marzy mi się pospać do 8:00 chociaż ;(
Ja Gorzowa to wogóle nie znam :p Byłam tam 2 razy, w tamte okolice jadę jedynie jak nad morze - przejazdem no i oczywiście do Skwierzyny bo mam tam rodzinkę :)

reklama
najlepiej spytaj sie w przedszkolu chociaz moim zdaniem nie, ale to moje zdanie
zdjecia mi czyta ojeeeee
tu moje paczki

hehe larvunia ja przewaznie zawsze tak robie wstawie i jeszcze zmykam sobie do lozka,ladna pogoda wyschnie na balkonie,zanim wyjde do miasta to powiesze i wsio:-)
future ja wlasnie musze kupic cif do kamienia bo mi sie dziwny osad zrobil w wannie i w zlewie,szkoda ze u nas tak tanio nie ma
madziarena eszc:-)e nie raz sobie odbijesz te wekendowe wypady do szkoly:-)
dobrze ze masz zkim mala zosatwic,
ciacho jakie piekne te twoje paczki:-)zjadlabym

heja

eee wlasnie dziewczyny czy ja powinnam jeszcze raz skladac podanie do przedszkola? Czy to robia tylko Ci co pierwszy raz ida? Bo ja nie mam pojecia...

niestety tak i niestety nasze dzieci wcale nie maja pierwszenstwa przy przyjeciu, bo w tym roku przyjete obowiazkowo musza do przedszkola isc wszystkie pięcio- i sześciolatki

mi własnie wczoraj darek podanie przywiózł i moze jutro oddam (jak mi sie bedzie chciało) podania sklada sioe chyba do konca miesiaca

ciacho paczusie pysznie wygladaja.

ja juz dzisiaj jednego opedzlowałąm - kierownik nam kupił:-)

dzien dobry !!
smile.gif

ja tez na chwile wpadam
zjem bulke i herbatke wypije i wyruszam sie na sklepy
bo wczoraj hania przyniosla kartke ze szkoly
ze w poniedzialek maja bal
i musze jakis stroj znalezc hmm..
i kupic prezent dla kolezanki na urodziny tylko co :baffled:

ciacho paczki wygladaja pysznie jak kupne :tak::tak:na pewno sa smaczne :-)
marzenka to mialas wesola przerwe w spaniu :-D
larvunia u nas w mczu w przedszkolu u hani
skladalo sie tylko raz podanie a pozniej juz nie :no:
no ale wszedzie inaczej pewnie...

no dobra pije i zmykam milego dnia !!!:-)

ojojoj wiec asienko musze po podanie isc dzieki :tak:
Rok temu dyrka mowia ze pierwszenstwo maja te dzieci co juz chodza, rodzice pracuja i te co maja juz rodzenstwo w tym przedszkolu....
to co co roku inaczej? masakra.... no zobaczymy czy sie dostanie.

ja juz wykapana, jak milo :-)

Ostatnia edycja:
Witam i ja z doskoku;-) Zmęczyłam właśnie śniadanko, dziś miałam chęć na bułki mleczne i już po 9 miałam zakupy zrobione, zjadłam 2 buły wielkie i pękam:-D Warzywka się gotują, zrobię trochę sałatki, jutro po 15-stej już teściówka i moi rodzice będą:tak: Bigos wczoraj zrobiłam, grzebałam się chyba z pół dnia:-) ale pyszny wyszedł...2 ciasta mi koleżanki zrobią na tyle mam dobrze:tak: jeszcze mama przywiezie pączki bo piekła wczoraj także żarła będzie trochę:-D Ja dziś do nas po jednym pączku kupiłam tak dla tradycji:sorry2:

Dziewczyny potrzebuję rady : wymieniam mój fotelik samochodowy tzn. ten stary daje teściom do samochodu, bo pewnie będą chcieli z małą jeździć gdzieś na wycieczki wiosną jak będę w pracy. Jaki fotelik mi poradzicie ??? Jakie Wy macie ?

reklama
Do góry