reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

podziwiam, ja nie mam cierpliwosci do slodyczy...
wole miesa robic itp ;-)

ja sie juz zegnam dziewczynki... ide pranie rozwiesci jeszcze i klade sie do wyrka do mlodego juz ;-) DOBRANOC

reklama
ja tez uciekam, po to mleko hehe, mloda usnela o 19, taka jakas wymemlana byla, biedna, jutro nie pojdzie do przedszkola a beda paczki
dobrej nocki

witam z rana

chcialam wam pokazac jakie paczki wczoraj zrobilam i doopa, cos mi czytnik kart w kompie nie chce dzialac:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien dobry:)
widze mowa o paczkach,nie bede sie bawicw robieniu ich,wole kupic po jednym i wsio,wole juz jakies ciasto zrobic:)moze jutro upieke ciasto z jablkami i orzechami :)
larvunia fajnie ze juz z marcelkiem lepiej,
wlasnie pranko sie pierze,a dawid obudzil sie o 1 w nocy i gadal jak najety smial sie :)niewiem co to mialo znaczyc:)moze cos mu sie snilo hehhe
milego dnia dziewuszki

marzenka ja tez mialam sie nie bawic w robienie paczkow a jednak sie skusilam, tylko to zabawa dla wytrwalych pieklam je kolo godz.24 :sorry2:

ciacho a ja juz wiem ze spiekac pączkow nie powinnam tak, sa twarde juz od zewnatrz, w srodku pyszne :sorry2: Future zeby zebow nie polamala :sorry2:
ciacho oj niedobrze ze czytnik nie dziala niedobrze...

marzenko hehehe dzieci czasem tak maja ;-)
jejkusku juz pranie wstawilas, a my dopiero sniadanie jemy ;-)

niedobrze bo zla jestem hehe,
ja dzisiaj musze leciec po podanie do szkoly i jeszcze raz skladac bo jakies nowe zarzadzenie, do tego akt urodzenia potrzebny i ksiazeczka rum

reklama
eee wlasnie dziewczyny czy ja powinnam jeszcze raz skladac podanie do przedszkola? Czy to robia tylko Ci co pierwszy raz ida? Bo ja nie mam pojecia...

Do góry