reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam, ja chora, Amelka chora ... aż cholera by to wzięła ... GRATULUJĘ udanego spotkania, Ty Marzenka sama w Św. a ja sama w Zb-ku :/ nikt mnie nie odwiedzi ;( buuuu idę pracować bye !

reklama
madziarena duzo zdrowia, nasza dzisiaj znowu nie poszla do przedszkola 3 dzien ale wole ja doleczyc zreszta i tak juz weekend

dzien dobry!
madziarena a ty skad ze zbąszynka? dobrze zrozumialam? ja mam w zbąszyniu przyjaciołke i nawet czesto tam bywamy ;)

wiecie co, musze sie pożalić, odkąd menżu na zwolnieniu, nie mam wogole dojscia do kompa buuuuuuuuu. teraz go porosilam, zeby wypakowal zmywarke, to mam 2 minuty hahha.
zaraz jedziemy do deszczna zamontowac jedna czesc w samochodzie, cos od gazu, niewazne, wazne, zeby jezdził ;)
spotkanie rzeczywiscie udane ;)
babcia dzis wychodzi ze szpitala i bierzemy ją do siebie, wiec caly dom znow bedzie ludzi. my, moi rodzice, babcia i jeszcze Robort. Robert to dluga historia, niby moja rodzina, ale bardziej przyjaciel Jacka ;)

uciekam. milego sonecznego dzionka
pieknie jest
a ja wywalam posciel na dwor, niech nabierze zapachu slonka ;)

u mnie tez posciel na balkonie sie wietrzy ;-)
Future ja dlatego mam kompa i lapka w domu co by sprzeczek nie bylo kto teraz ma nata okupowac ;-) Ale z racji tego ze moj dorabia na przerabianiu xboxow to potrzebny mu komp ktory lezy u tesciow teraz. Wiec puki co lapka tylko mam w domu. Ale jak tylko przyjda wakacje to pewnie bedzie i to i to w domu ;-)
Teraz mlody tez zaczyna okupowac mojego lapka, sie dzieje hehehe... Moj mowi ze chcial mu kupic zabawkowego lapka takiego gdzie sie uczy liczyc i literki itp, ale to chyba juz bedzie za "malo" dla mlodego hehehehe... on lepiej kuma niz ja czasami co gdzie sie robi ;-)

madziarena zdrowka! Moj mlody zasnol przedchwila, przewietrzylam domek a ten usnol mi... niech spi, sen to zdrowie tak mowia...

no i moj z nowu wyjezdza w niedziele wraca w poniedzialek w nocy :dry: Jade wiec w niedziele do tesciowej na urodziny , nocuje u moich rodzicow bo i tak w poniedzialek mamy kontrole u lekarza na 13,20 :tak: Na szczescie w tym roku to jego ostatni wyjazd :sorry2:

Czesc Wszystkim
Taka jakas wyspana dzis sie czuje wyjatkowo myslałam ze znowu poszalałysmy i jest 11 a tu całe szczescie po 9tej dopiero
Ciasteczko ,Madziarena -zdrówka
Larvunia jak dzis Marecelek??
Katgen miłego wypoczynku,buziaki dla Izy
Future wiem co czujesz hehe mój na zwolnieniu od 1 lutego:-D:-D

Co macie dzis na obiad??

czesc Befatka
mlody spi... Kaszle jak kaszlal, ale z goraczka juz danwo sie pozegnalismy :tak: w poniedzialek kontrola u lakarza... Do kiedy Twoj J na L4 (kurde klawisz znaku zapytania mi nie dziala ggrrrrr....)
a na obiad mam rosolek tylko i tak mojego nie ma a Fruciu malo mi je teraz, dla samej siebie niechce mi sie nic robic. ALe cos mam ochote na ryz ostatnio :sorry2: moze ryz + warzywka na parze zrobie i wciagne a co ;-) jeszcze nie wiem...

a ja nie wiem co mam na obiad, niedlugo wychodze z mloda ide jej kupic leginsy z kotem:-)
wstawie na tajny zdjecia jaki byl kolor

Future - ja mieszkam niecały 1 km od Zbąszynka. Ale Zbąszynek a Zbąszyń to dwie różne miejscowości - Zbąszyń też blisko mnie - tam mieszka mój brat więc też często bywam :)

reklama
Hej ja na moment, oczekuję właśnie na rodziców i teściową, mój już po nich wyjechał na pkp Zbąszynek...Zuzka doczekać się nie może:-) chyba bardziej tych prezentów od babci jednej i drugiej:-D Miłego weekendu kochane, zajrzę jak odjadą w niedzielę;-)

Do góry