reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia paczki mozna kupic hehe a mi nie chce sie bawic w robienie 10 paczkow bo my zazwyczaj po 2 zjadamy i koniec
madzia mi ogolnie odrosty nie przeszkadzaja ale juz mialam tak widoczne siwe ze porazka
siwe wlosy dodaja lat:sorry:

reklama
Witam się dopiero teraz, wstałam jak zwykle o 6 ale wyspana jak tralala, mąż mi sprezentował pościel wełnianą i faktycznie nie dosyć, że ciepło pod nią, to mnie tak wymasowała, że spałam jak niemowlę, poza pobudkami na cyca. Ja posprzątałam tylko i na spacerze byłam. Zdążyłam pół chleba zjeść z żurawiną.

Ja mam też odrosty, zaraz miną 3 m-ce jak włosy farbowałam, muszę się umówić z moją Fryzjerką, na szczęście robi po domach i nie muszę tyłka ruszać.

Ale faktycznie to jakaś epidemia z chorobami, moich koleżanek dzieciaki też chore. Niech się już ta pogoda kończy. A dzieciaki niech zdrowieją. Szkoda ich faszerować lekami.

A mam takie cycki duże, mały znowu coś na cycki się obraził i mam chyba D teraz.

to fajna masz fryzjerke, ze z domu nie musisz wychodzic, tylko ze ty masz blond a ja na ciemno wiecznie robie
ja farbowalam z 1,5 miesiaca a odrosty ponad 2 cm wiec te siwe na czubku sie rzucaly w oczy:eek:

i jeszcze trochę poczekam, chyba za dwa tyg, się umówię, ale moja teściowa to ma obsesje, ona równo co mc farbuje i zawsze jak przychodzi pora farbowania to mówi " muszę się umówić z fryzjerką bo jak miotła wyglądam".
A ty naturalna jaka jesteś, bo ja teraz to nijaka, ni to ciemny blond, ni to brąz. Ale u mnie ze strony ojca to prawie mało siwieją, naturalni blondyni i do starości mają mało swieych włosów. Za to mama ma kruczo czarne, raczej miała, bo teraz ma srebrne :)

Hejka
my wroclismy ze spacerku bylam z dziecmi
na rowerach pojezdzili
smile.gif
a ja w biegu za nimi ha ha:-D
teraz chwile odsapne i mloda bedzie robic lekcje
musze jej pomoc potlumaczyc pare wyrazow...:tak:
ja tez jakies 2 miechy temu farbowalam,i nigdy nie chce mi sie za to zabrac
ale teraz musze bo ide do ludzi od poniedzialku :-D
to trzeba jakos wygladac hehe :tak:
ja tak jak ciacho na ciemno farbuje i odrosty potem widoczne bardzo sa :tak:

no nic milego popoludnia laski !!! :-)

no hej gaduly, farbowaczki. ja mam nowe wlosy haha, a juz nie robilam 5 tyg i moj rudy nie dosć, ze sie wyplukał, to w dodatku odrosty sie mysie porobily. ble ble. nie moglam juz patrzec na siebie.
zrobilam hbs (tylko 17 zl jupiii)
-bylam w szkole rodzenia, odwiedzilismy porodowke i polozniczy. porodowka ok, ladna, ale polozniczy to jakaś masakra. weż tam wytrzymaj człowieku. po cesarce minimum 4 doby.ble ble ble!
-na porodowce prawie zemdlalam, dwie piguly zlapaly mnie pod rece i posadzily hehhe, tak tam gorąco, że porażka.
-zrobilam zakupy w lidlu
-bylam u babci w szpitalu
-bylam w archiwum pulmonologicznej, zeby odebrać moją kartę z 1990roku ;) od 90 roku w zasadzie
-i najwazniejsze - bylam u mojego pulmonologa i dal mi skierowanie na cesarkę! tzn w konsultacji mi napisal, bo ostateczną decyzję podejmie gino!

dzien pelen wrażeń.

obok mojego pulmonologa otworzyli drogeryjny sklep, wszystko z anglii, proszki, plyny, szampony, odzywki, ajaxy wszystko poprostu. ale sklepik maluśki! kupilam kulke adidasa za 8zl, a stoją już chyba po 12, ajax do kamienia w lazienkach 750ml za 8 złłłłłłłłłłłłł a stoi już ponad 15!
domestosy za 5 zl, odswieżacze i inne piardy! i sudokremy taniuśkie, po 15zl te duze. naprawdę warto, polecam. na jana pawla, obok alergo medu !!!!!

eh, czas chyba troszkę odpocząć! moj menżu już jakby lepiej, nie pojechal ze mną do szkoly (PRZECIEŻ MAM ZWOLNIENIE!!! - Każda wymowka jest dobra), ale za to zrobil pyszny obiad.
a ja zrobilam zakupy na jutro i bedzie spaghetti niam niam niam

Future- a gdzie masz tego pulmonologa? Dobrze, że nie wzięli cię od razu na porodówkę, nie martw się cc, masz planowaną, czyli o wiele lepiej będziesz się czuła.

Madzia- ile lat się uczyłaś niemieckiego, i co robisz w Niemczech?

kroma ja z natury to szatynka, tak do 15 roku zycia mialam taki ciemny blond latem to popelaty mi sie robil na glowie:tak: ja ma taka karnacje ze mi zle jest w jasnym kolorze wlosow i mowi sie trudno
future o prosze to ja wiem gdzie jest ten sklep:-), moze sie przejade z moim i zrobimy tam jakies zakupy jutro

reklama
Kroma co ja robie w De hehe w sumie to narazie nic nie robie siedze w domu :tak::tak:
ide od poniedzialku do szkoly jezykowej :-):-)
bede chodzila do konca pazdziernika po 3,5 godz dziennie :tak:
a uczylam sie jezyka tylko w podstawowce :tak:takze cienko jest :-D

gotuje sobie teraz miesko bedzie na kanapki z musztarda pychotka :-)

Do góry