reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mloda strasznie kaszle, musze isc po wapno w syropie bo sie skonczylo, mam nadzieje ze jakos przespi noc
milego wieczoru dziewczyny

reklama
Witam :)
Mała mi całą noc kaszlała, noż cholercia co miesiąc u lekarza :/ nie wiem skąd jej ten kaszel się bierze, dałam jej prawoślazowy syrop i trochę się uspokoiło, aż się boję, że znowu jakieś choróbsko się do niej przyplątało. Ja podaje zawsze na kaszel - ale to rano i w dzien = Flavamed, Eurespal i Calcium - z zalecenia lekarza :/ ale już sama nie wiem co podawać, jak mojego nie było to poszłam do babki co miała zastępstwo i jej przepisałe Tymmi i Pyrosal i bądź teraz mądry jak każdy lekarz mówi co innego. Mnie też coś kaszel bierze ... wrr... masakra niech już ta zima minie !!!
Jak tam Marcel ??? Już lepiej ?
Ciacho - jak mała dalej kaszle???
A ja w pracy wypłaty liczę, nie cierpię końca m-ca.
Future - fryzurka rewelacja !!! A brzucio już ddduuuuuży :)

Dzień dobry
Kolejny słoneczny poranek aż miło:-) tylko wszystko od szronu chyba przymroziło:tak:
Byłam wczoraj u lekarza, dzidzia rośnie zdrowo (ma 3,5cm) fajnie już przewija rączkami i nóżkami było super widać na usg:-) a mój jaki podniecony jak by był pierwszy raz:-D no i termin na 21 września z tym że cc zrobią mi jakoś tydzień wcześniej niż mam termin tak mi gin powiedział:tak: No i mojemu znów przesunęli termin wyjazdu, teraz na 4 kwietnia i weź tu się nastaw na konkretny termin jak co chwilę co innego mówią:baffled:
Poza tym wsio ok, polecę po zakupki za niedługo i zacznę w końcu ten bigos który miałam robić wczoraj:sorry:
Miłego dnia laski i zdrówka dla waszych dzieciaczków;-)
Katgen miłego wypadu....

witam
madziarena mloda kaszle od kataru no nie az tak bardzo ale w kolo 1 nocy nie spala bo miala goraczke ponad 38, wiec do przedszkola nie poszla

megi termin masz w mojego urodziny hehehe
my tez do miasta mykamy,zostawie u mamy dawida i sama pojde zalatwic sprawy,bo znim to ciezko 2 razy dluzej by mi zeszlo
zdrowka dla chorowitkow:tak:

future a wiesz ze mojej siostrze nei robili badania hbs w ciazy, az bylam w szoku,
o dzisiaj masz dzien wyjazdowy

Marzenka w twojego urodziny a mojego brata imieniny:-D ale czuję że i tak wcześniej będzie tak jak mówił lekarz tydzień przed zazwyczaj takie operacje się robi...

reklama
czesc
nocka przeszla w miare ok, na wieczor dalam mu na goraczke ibufen i cala noc bylo ok, tylko kaszel go meczyl az sie zybudzal i stekal bidulek moj. Jesc niechce, ale pije za to... strasznie wymemlany moj synek, zero jakiejs werwy w nim, tylko lezy ciagle jak mi go szkoda...

milego dnia!

edit:
ciacho zdrowka dla mlodej!
Future szerokiej drogi ;-)
megi super ze dzidzia sie dobrze rozwija... moj nie ma jak sie wyrwac by ze mna isc na usg, w 1 ciazy widzial fikajacego precelka a tu nie.... bbuuu
madzaiarena dla Was tez zdrowka!

Ostatnia edycja:
Do góry