reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
nie ale denerwuje jak by jakas meszka ci przed okiem latala i potem znika nie ma tego zawsze ale jak sie pokaze to wkurza..

uciekam bo Amelka meczy ze mam z nia budowac z klockow

Ostatnia edycja:
Hej :)
Cały weekend miałam zalatany - nie ma to jak mąż w domu :)
Ja w ciąży też nie miałam żadnych objawów - nic kompletnie - pod koniec troszkę mi tylko nogi puchły, w piątek byłam w pracy a w poniedziałek pojechałam rodzić :)

Fajnie Marzena, że same dobre wieści niesiesz,
Dziewczyny - poiki dla dzieci rewelka - ja dla mojej będe pokój robić dopiero jak M wróci bo teraz tak i tak będzie spała ze mną :)

Kurczę ostatnio ta moja mała wrucha stała się strasznie płaczliwa - nie mogę odejść na krok bo zaraz płacze, chcieliśmy iść na zabawę 12 lutego ale chyba nici z tego bo mała budzi się w nocy na cyca ... nawet nie wiem jak ją odstawić, nie wychodzi mi jakoś ...
Dopiero co byłam chora i znów mnie gardło boli ...

Daffi - poczekaj z dzidzią aż znajdziesz pracę i będziesz pewna, że dostaniesz pieniążki - z pewnością się przydzadzą :) . Ja mam Sony DSC h-10 chyba i jestem zadowolona.

Megi super, że jest dobrze :) Będzie jeszcze lepiej !

Ciasteczko współczuję tej dolegliwości, wkurzające z tego co czytam:/
Madziarena dobrze że twój mąż już w domku, mój jutro na poligon wybywa, mówił coś o 3 tygodniach, oszalał chyba!!:/
Magda my też musimy pomyśleć o tv dla Zuzi do jej pokoju bo żyć nam nie daje z tymi swoimi bajkami, na okrągło coś:baffled:

No dzięki Bogu już jest - a cieszę się jak małe dziecko - powtarzam - nie ma to jak maż w domu :)
Daffi - Marcin był w Lidlu w Miedzyrzeczu i co ... zostały tylko 3 i 5 ... kupił 3 paczki 5 pampersów - ciekawa jestem czy nie będą za duże :/ jeszcze 5 nie używałam - one są od 11 kg a mała waży już 11,5 :p no za 39,99 opłacało się bo ona innych pamów nie toleruje

Hej madziarena to masz mala placzke wspolczuje znam to bo szymon tez tak mial i ma ze tylko mama i mama :tak::tak:wkurzajace to jest....

megi no najlepiej jak maja u siebie ty bo tak to tylko okupuja i nic obejrzec nie idzie a u siebie maja tylko niemieckie bajki to nie zawsze chca ogladac...ale nieraz pol dnia tam oglada zalezy...:happy:
wspolczuje wyjazdu Lukasza :tak:no ale szybko zleci :-)

daffi a ty wystawilas na aukcje ta filizanke co wygralas w konkursie czy to inna?

no nic ja tez uciekam cos porobic...

Wspolczuje wam dziewczyny z tymi wyjazdami M ja bym nie dala rady tak czesto sama siedziec ale z 2 strony zawsze moze sie zateskni to jakie urozmaicenie dla zwiazku...

reklama
No dzięki Bogu już jest - a cieszę się jak małe dziecko - powtarzam - nie ma to jak maż w domu :)
Daffi - Marcin był w Lidlu w Miedzyrzeczu i co ... zostały tylko 3 i 5 ... kupił 3 paczki 5 pampersów - ciekawa jestem czy nie będą za duże :/ jeszcze 5 nie używałam - one są od 11 kg a mała waży już 11,5 :p no za 39,99 opłacało się bo ona innych pamów nie toleruje

hhahah niezle;p;p;p M juz przed 8 byl w lidlu dzis:D
ja zgarnelam 3 paczki plus jedna dla kacpra:D a ludzie wynosili te 4 po kilka paczek naraz akurat tata widzial. za ta kase naprawde grzeche by bylo nie kupic.
beda ci 5 pasowac na Amelke. ja juz keidys mialam 5 bo brachol sie pomylil i zle kupil i w sumie sa identyczne tylko mneij sztuk w paczce. roznia sie wysokoscia zapiannaia tylko....

madzia tak... bo jak sie okazalo to tylko 1 jest wygrana a na co mi jedna:D

Do góry