reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
moze kiedys mu przejdzie

ciekawe jak tam larvunia i mlody czy wszystko bedzie ok?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas jutro bedzie rok jak tu jestesmy
smile.gif
smile.gif
zlecialo...
Dobra ja sie zwijam ide do sklepu po bulki
bo na kolacje robie dzis hamburgery
smile.gif

Narazie Ania...:tak:

madzia ty chyba zartujesz juz rok:szok: jak to szybko zlecialo
to mniam mniam bedzie kolacja, narazie madzia ja tez uciekam mam troche w domu do zrobienia i jakies zakupy
bo moj wczoraj narzekal ze nie taki obiad zrobilam tzn. byly warzywa z kurczakiem ale widac nie pasowaly:eek:

reklama
hej wszyskim

myszka - jest jeden komis jaki ja znam, wozki mają fajne, maja jedna spacerowke, ktora jest praktycznie nowa. mili fajne maty dla dzieci, ale foteliki podarte za 75zl, nie opyla sie, albo chodzik jeden tez pomazany, za chyba 60zl, co ty. lezaczek byl jeden akurat wtedy, ale mi sie kolory nie podobaly, ale w stanie byl bardzo dobrym. musisz sie sama przejsc. to jest na manhattanie, za sklepem jedynka. tak jak jezdzi autobus. glowna droga jak jedziesz od tesko. i z 200metrow przed zjazdem na pętlę, po lewej stronie drogi jest apteka, a po prawej jest ulica, w ktora mozesz wjechac, tam jest szewc i cos tam jeszcze. jakies uslugi. i za szewcem, ostatni sklep w szeregu jest wielkimi napisane Odzież komis cos takiego. ja trafilam bez problemu to i ty trafisz

jest jeszcze jeden komis, o ktorym sie dowiedzialam kilka dni temu, gdzies w centrum, ale nie wiem jeszcze gdzie.

w internecie znalazlam to:

Hurtownia i Komis Artykułów Dziecięcych MAŁOLAT ul. Kosynierów Gdyńskich 44
66-400 Gorzów Wielkopolski

ale ompletnie nie wiem co to jest, bo nie slyszalam o tym nigdzie.

powodzenia

,

Do góry