reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
nie nie asienko, ty nie, ale są niektórzy co od wrzesnia nie placili. dyrektorka mowi, ze mam przyjsc narobic wstydu, ale ja tak nie umiem. przyjde i się przypomnę poprostu, ale wiesz o co chodzi. od jednego dziecka 8 zl, to malo, ale od kilkunastu dzieci, za kilka miesiecy, wszystkiego razem jest 500zl. to mam wozek przeciez. a to moja praca, nie?

wiam
starsza wstala dzisiaj z goraczka:baffled::-( ma szkole dzisiaj tylko 1,5 godz wiec malo straci ale za to ominie ja bal karnawalowy

Witam :)

Pewnie znowu nie znajdę czasu, żeby pogadać z wami, trochę poczytałam. Ale się nagadałyście wczoraj.
Co do kebabów, to ja jadam też czasem, i my kupujemy tam na Armii Pl. w GW. A że karmię teraz to nie jadłam już z 3 m-ce.
A co do bajek, to moja też wyrywa i musi mieć w ręku a ja jej muszę zmyślać.
Lavrunia- Fajny wózek i koła masz duże, skrętne to wygoda.
ciasteczko- szkoda małej, że straci zabawę, penie na nią czekała.
A moja miała wczoraj koleżankę o rok starszą, z godzinę się bawiły ładnie, bez bójek, ale potem w moją jakiś diabeł wstąpił i zaczęła być o wszystko zazdrosna i biła jak opętana, aż mi wstyd, że tak lała. W ogóle jej nie poznaję. Tak się stresowała, że jej zabawki koleżanka bierze, że aż czerwona była z nerwów, na końcu to biła mnie. W końcu jej pochowałam parę zabawek i siedziała w koncie.

kroma nie wiem jak to jest bo moje zawsze dzieliliy sie zabawkami z innymi,
starsza nie ma temperatury juz chce isc do szkoly ma 3 lekcje po 20min ale czy na bal pojdzie to nie wiem

Dzień dobry!!
Moja mała dzisiaj co godzine sie budziła w nocy ale z jakiego powodu trudno powiedziec, bo jesc to napewno nie chciala. Za to teraz odsypia.
Czy wiecie gdzie w G-wie jest jakis sklep komis z art dzieciecymi typu zabawki lezaczki wozki foteliki?? Czy wogole jest?

reklama
Do góry