reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Zazdrosc przeradza sie teraz w darcie i wymyslanie zeby zwrócić na nia uwagę chyba, no i do tego nuda i siedzenie w domu i ja dostaje na głowę tez przez nia bo ile można tego darcia słuchać i sobie gardlo zedrzec, eh mam nadzieję ze nie długo sie zrobi ciepło i na długie spacery będziemy mogli chodzić w końcu

no pewnie tak jak mowisz chce zwrocic na siebie uwage...
ale przejdzie jej z czasem musi sie oswoic z nowa sytuacja :tak::tak:
a pogoda fakt nie nastraja na spacerki z maluchem...

a ja wlasnie wykukalam szymka z grupa poszli chyba do sklepu :tak:
szedl z pania za raczke hehe fajnie tak podpatrzec :-)

witam nowa kolezanke:-)
ja juz wypralam sie:-D pranie wstawione itp.
mam chwile bo niedlugo po mloda ide, skonczylam jej sukienke na bal bedzie ksiezniczka:-)
malolata juz dawno zamkneli, duzy sklep byl a wybor bardzo maly

ania wspolczuje, tak o bywa z dziecmi moze jakos sie mloda wyciszy

O ciacho mowisz wyprana jestes :-D:-D
u mnie szymek ma 20 lutego bal :tak:ale on twierdzi ze sie nie przebierze w nic :-(
wiec nie wiem jak to bedzie...:baffled:

ja z siostra mowi ze idziemy sie wyprac:-D
do 20 lutego daleko jeszcze zmieni zdanie ja rok temu bylam do pomocy to sie sama ubawilam ze nie wspomne jaka radoche mialy dzieci:tak::-)
mykam po mloda

Witam mycha:) my to już się znamy:-p;-) Pisz jak najczęściej:tak:

Tak w ogóle to ja dziś jestem nieswoja, kaszel mnie dusi, w nocy się pociłam masakra jakaś no i Zuzia też zachrypnięta:no: czuję że brak mi sił a dziś jeszcze na po południu do ginka tak mi się nie chce:no:

No jasny..Też sie bałam ze jasny wozek bedzie się brudził ale tfu tfu jest dobrze zaimpregnowany, narazie wyprałam tylko pokrywe gondoli bo jakis cholernik na klatce schodził i rozwalił worek ze smieciami i nie raczył posprzatac- wleciało na pokrycie - mówie wam h...stwo.
Teraz ani na chwile wozka nie zostawiam na korytarzu - wprowadzam do domku.

Moje dziecko wstało i zbieramy sie na spacer do urzedu skarbowego trzeba pitek dac to kasiorka będzie:)

Miłego popołudnia!! :-)

reklama
ja jade dzis na och karol ;) menżu bedzie w pracy a ja hejaaaaa do kina. Mama mnie zaprosila, zeby Helena sie ukulturalniała ;) bardzo trudny wyraz.
no i nie uwierzycie, ja - istota marna w przeswiadczeniu, ze 8 miesiac zaczynam w poniedzialek (???) w ósmym już jestem od tego tygodnia jupi. Szybko leci.
no i przyszedl mi dzisiaj kosz mojzesza - cudo ;)

Do góry