reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mój tych bajek króciótkich też ma b. dużo, ale przeczytam 3-4 zdania i już znudzony:-Dnajciekawiej jak mu opowiadam, co jest na ilustracji, a już jak są zwierzątka to szczęsliwy, no i oczywiście muszą być wtedy odgłosy paszczowe:-p

reklama
ciacho znam te ksiazeczki, mam ich chyba z 40sci ;-) nie dosc ze po mnie i braciszku tak jeszcze duza czesc po kuzynkach marcelka ;-) Wlasnie je teraz czytam Fruciowi... tak z 4-5 dziennie przed snem, bo jedna mu za malo ;-) po przeczytaniu jednej opowiada mi co czytalam i co na obrazkach jest ;-)

aneteczko tzn jak wije? jeszcze nic nie szykuje, no moze lzeczko turystyczne mam rozlozone w sypialni i wozkiem sie bawie po przedpokoju :-D
ale korci mnie by juz ciuszki z piwnicy przynosic powoli i prac i ukladac ;-) No i czaje sie by mojemu powiedziec by juz lozeczko drewniane mi zaczol skladac, bedzie marudzil ze jeszcze czaaaas ;-)

larvunia fajny ten wozek, ja chce baaardzo podobny ;)

zrobilam racuchy z serkiem i z cynamonem, bo myslalam, ze zemrę z głodu ;)

ja placzę normalnie na filmach, ale tylko przy moim mężu, a w ciązy to placze z byle powodu, ale generalnie jestem silna.

a wczoraj Pani architekt w naszym nowym domku zaznaczyla "sypialnia rodziców" i ja sie poplakałam i powiedzialam, ze bedę rodziecem. a moj menzu postukal się w czoło ;)

ciacho- nie lubię tam kebaba, taki tłusty mają. Wole w berliner kebab, albo ostatnio byłam też u was na staszica w Intermarche i też był nawet dobry

larvunia- masz jeszcze trochę czasu, ale ja np dwa razy prałam i prasowałam ciuszki dla Misia

Ja sobie głowę umyłam, nie chce mi się suszyć i pewnie z mokrymi pójdę, a jutro trzeba będzie prostować.

wiecie ogolnie kebaby maja duzo kalorii wiec mi wsio ryba czy tluste czy nie ja je jem moze raz na pol roku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asienka ale widzialam ze masz tez w znajomych Grzeska Krawieckiego :0 to chrzestny naszej Marty :) a Paulina to sasiadka i byla dziewczyna mojego M :) Kurcze jaki ten swiat maly..

ja kebaby tylko kupuje w castoramie tzn tam kolo castoramy. I to miesko dobrze spieczone mmm pychotka :)

reklama
Asienka ale widzialam ze masz tez w znajomych Grzeska Krawieckiego :0 to chrzestny naszej Marty :) a Paulina to sasiadka i byla dziewczyna mojego M :) Kurcze jaki ten swiat maly..

ja kebaby tylko kupuje w castoramie tzn tam kolo castoramy. I to miesko dobrze spieczone mmm pychotka :)

niuska no własnie to my w trójkę razem pracujemy :-) a od piątku będziemy z Paula w jednym biurze pracowac

Do góry