reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
larvunia jak no co hehe,
ja musze sobie obejrzec prawdziwa historia czerwonego kapturka, miala kiedys obejrzec ale ja zawsze ze wszystkim jestem do tylu

ciacho ja ci opowiem te bajke w wersji light :-D Mlodemu ostatnio z pamieci ja mowilam i bidulek pobladl jak powiedzialam ze wilk zjadl babcie zaraz bylo "a dlaczego, a nie zjadl przeciez, mama nie-e" i musialam zmienic bajke na laight wersje bez zjadania :-D:-D:-D chcesz to ci opowiem tez ciacho ;-):-D:-D:-D

byl taki czas ze opowiadalam mlodej ale z pozarciem czerownego kapturka i mloda niepytala tylko bylo jeszcze raz mi powiedz i tak z 3-4 razy musialam az usnela

wole film obejrzec

ja jak chce młodemu coś przeczytać to mi książki wyrywa, no nic nie da dokończyć, ciagle inne podstawia:sorry:może z moją dykcją coś nie tak:-pza mało efektów specjalnych

nie nie nie kochana to taki wiek chyba, moj tak samo robil a teraz bajka nie moze byc dluzsza jak 5 min bo sie nudzi i kartki przewraca za szybko mi... albo cos dodaje i pyta. Ale jeszcze nie tak dawno to wogole nie dal czytac, po paru zdaniach sie nudzil :sorry:

Pewnie ta, tym bardziej że młody dopiero teraz na dłuzej zaineresuje się bajką w tv, tak gdzieś na około 10 min

Patrze Larvunia na Twój suwaczek i już w piątek 20 tyg.

Wijesz już gniazdko dla maleństwa?

reklama
ja moim kupowalam takie bajki co mialy z 2 -3 zdania na stronie czyta sie to w 5 min albo i krocej takie bajki sa najleszpe
jednym slowem sa to wierszyki z ilustracjami moja do tej pory lubi np. zosia samosia, sklep dla zab itp

Do góry