reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

agu ja predzej bym szukala specjalistow w pozniau czy szczecinie a nie w gorzowie :sorry:

martuchaa a Twoj nie chodzi do przedszkola?? bo nie kojarze?

niuskaa hello , ZDROWKA

asienka ktora to pani Ula? pani Lucynka beeee? ;p

reklama
Asienka czyzyby to byl Paulina Stanczyk?? no w sumie to juz Krawiecka...

A tak wogole to czesc wszystkim :) ja dzisiaj bylam u lekarza, dostalam antybiotyk plus jeszcze inne leki. Rano to wogole mowic nie moglam, teraz to ledwo ledwo...

TAK dokladnie ona

agu ja predzej bym szukala specjalistow w pozniau czy szczecinie a nie w gorzowie :sorry:

martuchaa a Twoj nie chodzi do przedszkola?? bo nie kojarze?

niuskaa hello , ZDROWKA

asienka ktora to pani Ula? pani Lucynka beeee? ;p

z tym napletkiem to ja bym nie szalala. mysle, że gorzow sobie poradzi a dziecko nie bedzie ciagane kupe kilometrow ale to tylko moje zdanie. moja oliwka miala noge leczona w sulecinie ale akurat chirurga na którego trafilismy 4 razy nie polecam w gorzowie teZ nie znam nikogo,

larvunia p. Ula to dyrektorka

agu_la http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz...ajewicz/chirurg_dzieciecy/Gorzow Wielkopolski

Ostatnia edycja:
aaaaaaaa no tak :-D:-D:-D

a co do gorzowa to jestem jakos przewrazliwiona na zle traktowanie :sorry: No chyba ze sie ma kase... za kase ma sie wszystko... no prawie... ale wiecej niz na nfz :sorry:

jajkuuuuuu jutro pulmolog :baffled:

halo;]
larvunia masz taki wozek jak ja po mlodej maly teraz w nim jezdzi tylko ze my w bezu mamy;p
a u nas byla dzis Ania :) dzieki ciotki za buziole dla Jaska:) a my wlasnie czekamy na ksiedza.....
A ja dzis mialam rano wychodne na godzinke;p a Pawel zostal z dzieczkami:) a potem zabral Amelka do Askany na zakupy ;] kupila sobie spodnie i bluze i Jaskowi tez;]

zabieg na stulejke u malych dzieci jest banalnie prosty. u noworodkow trwa 10 minut, u starszych trochę dluzej. jagorze u doroslego mezczyzny (wiem bo moja mąż mial, jak miala 18 lat). zabieg trwal ponad godzine, nie mowiac o bolu przy zalatwianiu sie, myciu, naprężaniu samoistnym. szwy ble. a u dzieci to latwiej, one nie mają jeszcze takiej wrażliwości. nie mądruję sie, tak czytałam.

agu la - moj menzu ze strzelec pochodzi ;)

larvunia właśnie nie chodzi a bardzo by chciał ale to dłuuuuuga historia:-p
liczę na to że pójdzie od września:-)
jutro w skórcie ci opowiem jak uda nam się spotkać:tak::tak:

agu_la ja mam baaaaaaardzo duże doświadczenie z dzieciecą chirurgią w Gorzowie i mimo że dziewczyny piszą że to prosty zabieg itd ja bym odradzała nasz oddział:no:
przez ostatnie dwa lata spędziłam w nim łącznie 3 miesiące i nikomu bym nie poleciła:no:

PR juz go nie mam, sprzedalam:-)
mam teraz taki:

IMG_2215_resize.JPG

Witam

Agu_la- ja sama chodziłam z ręką do Zygmunta on przyjmuje w gorzowie na dworcowej. Z małym też u niego byłam, podobny problem jak u Ciebie,próbował lekko mu ściągnąć, ale że się nie dało, dał żel. Nasz jeszcze mały więc, mamy czas, puki co nic poza tym się nie dzieję, więc kazał czekać.

Ja dziś zły dzień mam, ale szkoda smęcić.

larvunia- fajnie że do groty idziecie, szkoda, ze z wami nie mogę, ale trudno. Ja pewnie w sobotę z moim się wybiorę, żeby miał ciągłość, niech wdycha.
Fajny wózio

Dziś doi tesco poszłam,kupiłam małemu dwa podkoszulki, spodnie dresowe, mają przeceny , więc w sumei groszę wydałam, a będzie miał do żłobka jak znalazł.

reklama
Do góry