reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

halusien martucha, madzia
madzia wycaluje, a ja do ani mam pare krokow wiec wstyd byloby ich nieodwiedzic;-)

larvunia dzwon i jak cos operdalaj ile sie da hehe

a my jestesmy bez auta znowu:-( jak dobrze pojdzie to w piatek bedzie ale kto to wie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
megi a do jakiego gina idziesz??
ja chodzilam do ostrowskiego ale na kase :tak:

ciacho to fajnie ze macie blisko do siebie...
wy tam wszystkie chyba mieszkacie nie daleko siebie :tak::tak:

daffi zartujesz?
ja max 5 min trzymam sluchawke... no ile mozna...
ide im tarabanic ;-)

tak.. kumpela mowi ze rypala goscia jak odebral i umywal od tematu czemu tak dlugo....
cos mi sie zdaje ze moze impulsiki im dluzej czekamy ida na ich korzysc?
ehhhhh dobrze ze nie amm zadnego problemu bo bym zadzwonila i bym im nawciskala! ze nie chce ich uslug ze mam w tyllku taki sacunek do klienta itp.

madzia ja ostrowskiego tego gnoja to myslalam ze kopne i zabije od razu!
jak mi gosc dzialal na nerwy to szok!
jedyne co to szybko i ladnie mnie zszyl no i nie bolalo mnie nic. ale bada straszliwie!
szkoda ze julka glowka do dolu byla jakby nozke wolna miala to by tez mu kopala pociagnela;p

Raczej do Grochockiego tak mi doradzano:tak: pierwsza wizyta była u Krukowskiego, jest w porządku ale Beti mi go odradziła także zobaczę jaki jest Grochocki:tak:

Daffi FAKTYCZNIE!!!!
Po 7 min koncZy sie melodyjka, jest normalny sygnal i po paru sekundach babka odebrala... ale ja pojechalam :-D:-D:-D
i tez temat zmieniala... eehhh
i moje wypowiedzenie nie dotarlo do nich niby... jutro ide raz jeszcze do punktu play napisac raz jeszcze i nie wyjde puki mi potwierdzenia nie dadza na pisnie! I zadzwonie czy dptarlo...
mam dwa dni jeszcze :sorry:

ciacho to az wstyd sie nie spotykac hehe :-D:-D jak tak blisko...

co do lekarzy to kazda ma swojego hehe
mnie krukowski odbieral porod z szymkiem :tak::tak:...
bylam tez kilka razy u niego ale pozniej zmienilam na ostrowskiego dla mnie byl ok :-)
pozatym tylko ze przepowiedzial mi dziewczynke a wyszedl szymcio :tak::-D ale to na moja korzysc :tak:

No dobra ja uciekam ide po chleb do sklepu....

ja chodzilam do grochockiego i jest super facet.
prowadzil ciaze tak jak chcialam. wszytsko mi mowil tlumaczyl opoiwadal wiele.
zlecal badania na NFZ wiec jakis taki straszny to on nie byl.
delikatny z podejsciem i jak bede juz miala druga dzidzie to tez zamierzam chodzic do niego choc waham sie jeszcze czy nie lepiej do Bartkowiaka. jakos mimo ze on taki cichy i malomowny umial mnie rozbawic juz na ostatni dzien w szpitalu tekstem ze zatrzymuja mnie tu na dluzej jeszcze bo weselej jest;p;p;p;p
a ja juz sie przerazilam.
i w szpitalu tez mimo spokoju jaki od niego bije lubie go. jest konkretny no i ordynator.
wiem tez ze potrafi sie opiekowac pacjentkami podczas porodu.
to jak zachowal sie wobec mojej bratowej to bylo piekne.
stal i trzymal ja za reke, pomagal, mowil jej mile rzeczy.. a jak w koncu urodzila podszedl przytulil poglaskal i pocieszyl:D
jak brat kupil mu w podziekowaniu kwiaty i slodkosci to powiedzial mu ze niepotrzebnie bo on(brat) wydatki wlasnie od teraz juz ma swoje i takie tam;p

Daffi FAKTYCZNIE!!!!
Po 7 min koncZy sie melodyjka, jest normalny sygnal i po paru sekundach babka odebrala... ale ja pojechalam :-D:-D:-D
i tez temat zmieniala... eehhh
i moje wypowiedzenie nie dotarlo do nich niby... jutro ide raz jeszcze do punktu play napisac raz jeszcze i nie wyjde puki mi potwierdzenia nie dadza na pisnie! I zadzwonie czy dptarlo...
mam dwa dni jeszcze :sorry:

larvunia my jak rezygnowalismy z enki teraz i zawieralismy nowa umowe bo korzystna promocja w grudniu byla to tez z 2 egzemplarzami wymowienia poslalam M do punktu u n as i z 1 wrocil drugi zostawil.
nawet mam go przed soba bo pomylkowo cos na nim nabazgroliam;p
no widzisz magiczne 7 minut karza sobie czekac chamy jedne.

Ostatnia edycja:
Daffi jamam w punkcie play znajomego i mial sie tym zajac, twierdzi ze wysylal faksem wypowiedzenie...
teraz w tv N zazyczyli sobie podpis tego co wysyla z pieczatka punktu, wiec musze raz jeszcze to zalatwic, barana ze mnie robia :sorry:

reklama
Daffi jamam w punkcie play znajomego i mial sie tym zajac, twierdzi ze wysylal faksem wypowiedzenie...
teraz w tv N zazyczyli sobie podpis tego co wysyla z pieczatka punktu, wiec musze raz jeszcze to zalatwic, barana ze mnie robia :sorry:

hehe no ja mam ta ich fioletowa pieczatke na wypowiedzeniu...
nakrzycz na znajomego;p;p
i barany zostaw w spokoju;p

Do góry