reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ponoc dobry jest ale co wychodzi na to ze profilakycznie chce usunac sorry ale jakis niepowazny czy co
ale nie powiedzial ci jak widac ze w takim wieku jak sie usuwa to one maja tendencje do odrastania:eek: znam takie przypadki,
jezeli masie 3 migdala i on nie jest powiekszony to chroni dziecko przed infekcjami mimo wszystko ale idz do innego na konsultacje ja chodzialam do Korput na oginskiego albo nawet idz do koguta to tez ci powie czy trzeba czy nie

moze poprostu tak ma po tobie i juz

reklama
ja juz nie mam kasy na prywatne wizyty
musze znalesc na nfz jakiegos...
Ci twoi grzebia paluchami w gardle czy maja te kamerki? Ja mam poleconego juz jakiegos od kolezanki ale nazwiska nie pamietam :sorry: musze ja scignac i isc po skierowanie do niego :tak:

kogut jes na nfz i wystarczyl ze zajrzal w gardlo widzial migdala taki byl duzy:-( a boczne miala juz ostatniego stopnia
i po zabiegu okazalo sie ze miala juz zrosty na nich dobrze ze ich juz nie ma,
jedzenie nabialu powoduje powiekszenie migdalkow nie u wszystkich ale u niekorych tak dziwnie ale prawdziwe

dzieki ciacho, zobacze co mi jeszcze powie moja rodzinna...
widze ze przejscia mialas z migdalkami juz :confused2:
ja niechceeeeeeeee by mial cos wycinane :-(

nie ma za co:-)
larvunia to jest tak ze jak sa powiekszone to sie wycina ale tez musza byc ku temu powody i musi tez byc odpowiedniej wielkosci
bo jak sa normalne to sie ich nie usuwa lekarze teraz odchodza od usuwania ich pochopnie wiec bardzo sie dziwie ze tamte chce sie go pozbyc no chyba ze chce sie wzbogacic
ja bym nie usuwala jak nie przerosniety poza tym jak napisalam te 3 odrastaja nawe po 2-3 latach znowu trzeba isc na zabieg i bol podwojny
a mlody oddycha ustami??

a no mialam przejscia i najgorzej bylo jak starsza miala w nocy bezdechy liczylam tylko sekundy ile trwaja, byla juz w kiepskim stanie chodzila z podkrazonymi oczami masakrycznie

trudno mi powiedziec czy oddycha przez buzie czy nos, odkad choruje mi od listopada to ma na zmiane katar. Jak zmeczony to podchrapuje, jak ma katar to wiadomo ze przez buzie oddycha...
Ale w wakacje normalnie sie zachowywal, przez nosek oddychal.
no nic, musze szukac konsultacji gdzie indziej
a mloda nie mial komplikacji po zabiegu? byla calkiem usypiana? U mnie w rodzinie byly przypadki zapasci, drgawek dziwnych, doslownie 4 ludzi utrzymac ciala nie mogo tak sie rzucala ostatnio Ada, mojego meza brata corka... po przebudzeniu po operacji :-( nic przyjemniego...

ma ktoras tv w N ?? (enka?)
od paru dni sie dodzwonic do nich nie moge :confused2:

edit:
hej Daffi :-) u nas tylko mgla puki co, choc mokro jakos chyba cos mrzy

larvunia ja mam telewizje N.
no ja nie dzwonie do nich bo nie mam potrzeby ale znajopma juz od tyg dzwoni i sie nie mzoe dodzwonic.

moja w nocy i w dzien oddychala ustami teraz ma taki nawyk i ma lekka wade zgryzu:-(
nie miala komplikacji cale szczescie, w gorzowie miala plytka narkoze i po 15 min po zabiegu byla w sali bo ten zabieg mniej skomplikowany niz przy wycinaniu dwoch bocznych ale
trzeci wycinali w gorzowie i spieprzyli wycinanie bo zostawili spory kawal spierod...wycinanie
a boczne wycinalam w szczecinie na arkonskiej i bardoz dlugo leza na pooperacyjnym takie maja tam procedury i warunki super w porownania do gorzowskiego burdelu syfu itp.

Daffi ja wlasnie tez i dzis tez nie odb no masakra jakas i oni sie dziwia ze klienci odchadza ;-) zero kontaktu, wczoraj emiala nasmarowalam do nich... ciekawe czy na emaila bedzie odp :confused2:

ciacho no to tymbardziej nie dam mlodemu nic wycinac ;p

edit:
gdzie reszta dziewczyn??

Ostatnia edycja:
reklama
ja nie mam problemu z programamy hehe
larvunia ogolnie nie ma przerosnietego trzeciego migdala nie wycina sie i juz

wlasnie gdzie reszta dziewczyn? ja dzisiaj ide do ani Jasiulka odwiedzic:-)

Do góry